Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter Generations Ultimate’te Link Olarak Oynayabilirsiniz!

Monster Hunter Generations Ultimate'te Link olarak oynayabileceğiz.

Nintendo, Nintendo Switch için çıkacak olan Monster Hunter Generations Ultimate ile The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ın yollarının kesiştiğini duyurdu. Monster Hunter Generations Ultimate’te, The Legend of Zelda serisinden tanıdığımız efsane oyun karakteri Link ile oynayabileceğiz.

28 Ağustos 2018’de batı bölgesinde Nintendo Switch için satışa çıkacak olan Monster Hunter Generations Ultimate, geçen sene Nintendo 3DS ve Nintendo Switch için Japonya’da çıkmış olan Monster Hunter XX’in batı için çıkan versiyonu olacak. Monster Hunter Generations Ultimate, doğuda hem Nintendo 3DS için hem de Nintendo Switch için çıkmıştı ancak batıda sadece Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek.

Monster Hunter XX; 2016 yılında çıkmış olan, batıda Monster Hunter Generations olarak tanıdığımız Monster Hunter X’in genişletilmiş ve çeki düzen verilmiş versiyonu olarak satışa sunulmuştu.

Bunun yanı sıra; Monster Hunter Generations’ta yaptığımız ilerlemeleri ve gelişmeleri, Monster Hunter Generations Ultimate’e de transfer etme imkanına sahip olacağız.

Capcom’un geliştirdiği Monster Hunter Generations Ultimate’te Link ile oynayabileceğimizi gösteren fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Monster Hunter Generations Ultimate x The Legend of Zelda Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.