Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter Filminden Yeni Set Görüntüsü Yayınlandı

Milla Jovovich Monster Hunter setinden yeni görüntüler paylaştı.

Şimdiye kadar Capcom’un uzun süredir planladığı Monster Hunter filmi beklenen etkiyi yaratamamıştı. Filmin setinden yayınlanan ilk görüntüler merak uyandırmazken, sıradan birkaç askeri fotoğraf bulunuyordu. Ortaya yeni çıkan set görüntüleri ise filmin Monster Hunter temasını biraz daha yakalamış.

monster hunter filminden yeni set goruntusu yayinlandi 1

Monster Hunter filminin söylentileri ilk kez 2012 yılında çıkmıştı ve bu yılın başında da Capcom tarafından resmiyete döküldü. Resident Evil ve Event Horizon gibi filmlerle tanıdığımız Paul W.S. Anderson yönetmenlik koltuğuna geçerken, oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Diego Boneta, Ron Perlman ve Tony Jaa gibi yıldız isimler bulunuyor.

Buna rağmen bazı Monster Hunter oyun hayranları yönetmenlik seçiminden ötürü rahatsızlık duyuyordu. Bilindiği gibi Paul W.S. Anderson’un Resident Evil – Ölümcül Deney filmleri gişede büyük başarı yakalasa da, oyunların genel havasından uzaktı ve senaryoda kopukluklar vardı.

Son olarak filmde Sergeant Marshall karakterini canlandıracak olan Diego Boneta kendi Instagram hesabı üzerinden set görüntülerini paylaşmıştı ve elinde tüfek tutan bir asker olarak gözüküyordu. Akıllara ise ilk aşamada Monster Hunter oyunları gelmemişti.

monster hunter filminden yeni set goruntusu yayinlandi 2

Şimdi ise sırada Milla Jovovich’e geldi ve güzel yıldız filmin setinden kendi görüntülerini paylaştı. Jovovich’in fotoğrafına baktığımızda filmin daha çok Monster Hunter temalı olduğu göze çarpıyor. Jovovich Captain Natalie Artemis karakterini canlandırırken, yanındaki Tony Jaa’nın oynadığı Hunter karakteri de oyunları hatırlatıyor.

Capcom’a göre filmde farklı dünyalardan gelen iki kahramanın hikayesi anlatılacak. Monster Hunter filminin 2020 yılında yayınlanması bekleniyor.

monster hunter filminden yeni set goruntusu yayinlandi 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.