Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Energy Supercross 3 Bugün Google Stadia’ya Eklendi!

Monster Energy Supercross 3 artık Stadia üzerinde oynanabilir.

4 Şubat yani dün konsol ve bilgisayar platformuna çıkış yapan Monster Energy Supercross 3 şu sıralar bilgisayar platformu oyuncuları tarafından eleştirilirken bu sabah oyunun Google Stadia’ya eklendiği duyuruldu. Gelen bilgilere göre oyunun Stadia sürümü Steam’e göre daha pahalıymış.

Monster Energy Supercross 3 Bugün Google Stadia’ya Eklendi 2

Motosiklet oyunları denince akıllara gelen Milestone sevilen oyun serisi olan Monster Energy Supercross’un en yeni oyunu olan Monster Energy Supercross 3’ü piyasaya sürdü. Dün itibari ile hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanmaya başlanan yapım ilk aldığı geri bildirimler ile oyuncuları tatmin edememiş gibi görünüyor.  Steam’de 77.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun bu sabah itibari ile de Google Stadia’ya gelecek.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Milestone’un yeni yarış oyunu Stadia’ya da eklenmiş. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta yaptığımız haberler de 2020 yılı içerisinde Stadia’ya 120 farklı oyunun ekleneceğini belirtmiş. Gelen güncel haberlere göre Monster Energy Supercross 3 bu sabah Stadia’ya da eklenmiş ve şuanda Stadia üyeleri tarafından oynanıyormuş.

Oyunun Stadia fiyatı Steam’e göre daha pahalı bir yapıya sahipmiş. PC Gamer’a göre Monster Energy Supercross 3 Steam’de 50.00 dolar, Stadia’da ise 60 dolar fiyat etiketine sahipmiş. Tabii bu fiyatların yurdışı olduğunu belirtelim. Oyunun Türkiye Steam fiyatı 77.00 TL olarak belirlenmiş.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 | Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.