Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Boy and the Cursed Kingdom’un Ücretsiz Demosu Yayınlandı!

Monster Boy and the Cursed Kingdom'un demosu Steam'de oyunculara sunuldu.

4 Aralık 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformu için lansmana çıkan Monster Boy and the Cursed Kingdom PC platformu için de duyurulmuştu. Bu yıl PC’ye gelecek olan yapım, Steam üzerinde ücretsiz bir demosunu yayınladı.

Monster Boy and the Cursed Kingdom’un Ücretsiz Demosu Yayınlandı 2

Aksiyon ve macera oyunu olarak bu yıl bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Monster Boy and the Cursed Kingdom dün ücretsiz demosunu oyuncular ile paylaştı. Game Atelier tarafından geliştirilen yapım renkli içerikleri ile oyuncuları muazzam bir maceraya çıkaracak olan yapım, PC platformu için Steam’de yayınlanacak. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım, evsanevi seriyi muazzam bir macera eşliğinde PC platformuna taşıyacak.

Eşsiz dövüş ve platform becerilerine sahip olacak olan oyunda gizemlerin kilitlerini açacak, özel ekipmanlara erişebilecek ve 15 saati aşkın destansı bir maceraya doğru yol alacağız. Birbirine bağlı farklı mekanların da yer alacağı yapımda el yapmını animasyonlar yer alıyor. Efsanevi Japon bestecilerinin müziklerine de sahip olan oyun demo sürümü ile sınırlı bir içeriği karşımıza çıkaracak.

Demo şuan Steam’de ücretsiz olarak yer alıyor. Dileyen oyuncular hemen ücretsiz demoyu indirebilir ve oyunu deneyebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.