Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Boy and the Cursed Kingdom Bu Yıl PC’ye Gelecek!

Monster Boy and the Cursed Kingdom bilgisayar oyuncularına da sunulacak.

4 Aralık 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında oyunculara sunulan Monster Boy and the Cursed Kingdom 2019 yılı içerisinde Steam’e bilgisayar oyuncuları için lansmana çıkacak. Oyunun ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmezken, 2019 yılı hedef gösteriliyor.

Monster Boy and the Cursed Kingdom Bu Yıl PC’ye Gelecek 2

Konsollar için 4 Aralık 2018’de oyunculara sunulan Monster Boy and the Cursed Kingdom, yakında Nintendo Switch oyuncularının yüzünü güldürecek. Nintendo eShop üzerinde 39.99 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan yapım, yakında ücretsiz demosunu oyunculara sunacak. Eurogamer’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre 14 Mart’ta oyunun ücretsiz demosu eShop üzerinde oyunculara sunulacakmış. Haber içerisinde oyunun yayıncısı olan FDG Entertainment’in Twitter üzerinde yapmış olduğu paylaşım da oyuncular ile paylaşılıyor. Yapılan paylaşımda demonun 14 Mart’ta yayınlanacağı belirtiliyor.

Konsol platformunda oldukça başarılı bir süreci geride bırakan Monster Boy and the Cursed Kingdom, 2019 içerisinde Steam’de bilgisayar oyuncuları için de lansmana çıkacak. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan yapım, PC’de 10 farklı dil seçeneğine sahip olacak ancak bu diller arasında Türkçe yer almayacak.

15 saatten fazla destansı bir maceraya sahip olacak oyunda el yapımı animasyonlar karşımıza çıkacak. Yeni yol ve gizemlerin kilitlerini açabileceğimiz oyunda sihirli silahları ve öğeleri bulabilecek ve oyun içerisinde kullanabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.