Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mobil Platform’un Popüler Bulmaca Oyunu Bricks Breaker Classic Güncellendi!

Android ve İOS platformunda şu sıralar popüler olan Bricks Breaker Classic, ücretsiz olarak oyun severlere keyifli anlar yaşatıyor.

Mobil platformlarda ki oyunlar sayesinde dilediğimiz yer de dilediğimiz zaman oyun oynama keyfini yaşayabiliyoruz. Günümüz de milyonlarca insanı peşinden sürükleyen oyunlar adeta bizler için bağımlılık haline geliyor.

Mobil Platform’un Popüler Bulmaca Oyunu Bricks Breaker Classic Güncellendi 2

Oyunlara olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Ülkemiz de ve dünya da açılan oyun firmaları da gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Şu sıralar Android ve İOS platformunda bulunan Bricks Breaker Classic bulmaca oyunları arasında ön plana çıkmış durumda. Aslında Bricks Breaker Classic, BBTan isimli oyunun daha gelişmişi diyebiliriz. Özellikle android kullanıcıları tarafından keyifle oynanan BBTan’da amacımız bize verilen toplar ile ekranın üstünde yer alan kutuları yok etmekti. BBTan’ın grafik özellikleri ve renkleri pek canlı olmasa da gayet sürükleyici bir yapısı vardı.

BBTan’a benzerliğiyle karşımıza çıkan Bricks Breaker Classic’te de mantık tamamıyla aynı. Bizlere verilen hamle ve toplarla ekranın üst tarafında yer alan kutuları yok etmemiz isteniyor. Bricks Breaker Classic’in grafikleri BBTan’a göre oldukça gelişmiş konumda. Ayrıca oyunun renkleri de canlı ve göze hitap ediyor. Oyun içerisinde ilerledikçe seviyeler zorlaşmaktadır.

Mobil Platform’un Popüler Bulmaca Oyunu Bricks Breaker Classic Güncellendi 3

Bricks Breaker Classic’in Özellikleri

  • Üst düzey grafikler
  • Sürükleyici bir yapı
  • Giderek zorlaşan level sistemi
  • Çeşitli arka plan görüntüleri
  • Top ve tuğla kırılma sesleri

Bricks Breaker Classic şuan Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Android için buraya;

İOS için buraya tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.