Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mobil Platformda İçinizdeki Kahramanı Ortaya Çıkaracak 5 Rol Yapma Oyunu!

Mobil platformdaki en iyi MMORPG oyunlarını listeledik.

Mobil platformda da oldukça başarılı oyunlar karşımıza çıktı. 2018 yılına girmemiz ile birbirinden güzel oyunlarda yavaş yavaş çıkış yapmak için gün saymaya başladı. Bakalım nasıl oyunlar bizleri bekliyor?

Öncelikle rol yapma oyunları son 2 yıldır aşırı derecede oyuncuların ilgisini çekmeye başladığını belirtmek istiyorum. Çoklu oyunculu olan rol oyunları milyonlarca farklı oyuncuyu tek bir çatı altında toplayarak karakter yükseltme ve savaşma gibi imkanlar sunuyor. Hal böyle olunca da ortaya inanılmaz derecede bir rekabet ortamı çıkıyor. Bu haberimde yer vereceğim oyunlar da milyonlarca oyuncu bulunuyor. Özellikle ilk bahsedeceğim oyun olan Lineage 2: Revolution, sadece 2 ayda 5 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı. Bahsedeceğim oyunlar şu sıralarda mobil platformda en çok oyuncuya sahip olan oyunlardan oluşuyor.

Mobil Platformda İçinizdeki Kahramanı Ortaya Çıkaracak 5 Rol Yapma Oyunu 1

1 – Lineage 2: Revolution

Lineage 2: Revolution’ı sabaha kadar anlat deseniz büyük bir keyifle anlatırım açıkçası. Aylar öncesinden duyurulan yeni rol oyunu daha ön kayıt aşamasındayken 1 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Yayınlandıktan sonra hızla yayılan Lineage 2: Revolution, ülkemizde ve tüm dünyada bir anda popüler bir konuma yükseldi. Türkçe diline de sahip olan oyun, Asya’nın en hızlı büyüyen mobil yazılım şirketi olan Metmarble Games tarafından yayınlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda çeşitli etkinlikler ile milyonlarca oyuncunun yüzünü güldüren başarılı oyun Android ve İOS platformunda büyük bir keyifle oynanmaya devam ediyor. Eşsiz grafiklere sahip olan oyun, görev sistemine sahiptir. Ekranın sol kısmındaki görev butonu ile otomatik olarak görevlere gidebilir ve hızlı bir şekilde karakterinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde başardığınız görevlerden sonra çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu ödüller ile karakterinizin zırhını, silahını gibi özelliklerini geliştirebilirsiniz. 50’ye 50 kadar çok oyunculu savaşlara imkan tanıyan oyunda çeşitli ırklar ve ekipmanlarda bulunmaktadır. MMORPG alanında sadece 2 ayda 5 milyon oyuncuya ulaşan Lineage 2: Revolution ile nefes kesici bir açık dünya sizleri bekliyor.

Özellikler

  • Gerçek zamanlı savaşlar
  • Özgür bir dünya
  • 5 milyon gerçek oyuncu
  • Türkçe dil desteği
  • Devasa ölçekli savaşlar
  • Klan sistemi
  • Farklı görevler
  • Konsol kalitesinde grafikler

Dilerseniz buradan geçen hafta yazmış olduğum Lineage 2: Revolution İnceleme yazıma göz atabilirsiniz.

Mobil Platformda İçinizdeki Kahramanı Ortaya Çıkaracak 5 Rol Yapma Oyunu 2

2 – The Last Vikings

The Last Vikings aylar önce mobil platformda yayınlanmış ve hızlı bir yükseliş yerine yavaş yavaş yükselişe geçmiştir. En son güncellemesini 16 Aralık’ta alan oyun 2016 yılının en iyi oyunu olarak seçildi. Springloaded tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunda grafikler ve oyun içi efektler basit derecededir. Adından da anlayacağınız gibi Viking savaşlarını konu alan bu oyunda gemimiz ile düşman sahillerine saldırılar düzenliyor ve yağma yapmaya çalışıyoruz. Mobil platformda efsanevi oyunlar arasında gösterilen The Last Vikings ne yazık ki Türkçe dil desteğine sahip değil. Oyun içerisinde denizlerde de yırtıcı yaratıklar yer almaktadır. Dilerseniz bu yaratıklarla savaşarak sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

Özellikler

  • 2016 yılının en iyi oyunu ödülüne sahip
  • Efsanevi savaşlar
  • 50’den fazla farklı kahraman
  • Güçlü silahlar
  • Enteresan grafikler

Mobil Platformda İçinizdeki Kahramanı Ortaya Çıkaracak 5 Rol Yapma Oyunu 3

3 – Evoland

Playdigious tarafından geliştirilen ve yayınlanan Evoland, Google Play’de 16.99 TL yerine indirime girerek 7.69 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Evoland, RPG tarzı ile oldukça kaliteli işlere imza atmaktadır. Oyunun grafikleri The Last Wikings ile benzerlik göstermektedir. Ancak Evoland’da kara da hareket ediyoruz. Oyun içerisinde insandan karakter oluşturuyor ve canavarlara karşı savaşıyoruz. Bu canavarlar arasında dev arılar, dev yarasalar gibi canlılar bulunmaktadır. Oyunculara geniş bir dünya sunan Evoland’da görev sistemi bulunmaktadır. Oyuncular bu görev sistemine bağlı olarak oyun içerisinde ilerlemektedir. Yaratıklarla savaşırken saldırı, savunma gibi unsurları seçebilir ve strateji geliştirerek uygulayabilirsiniz. Fantastik ögelerinde bulunduğu oyunda yaptığınız görevler sonucunda aldığınız puanlar ile karakterinizi geliştirebilir ve daha güçlü hale gelebilirsiniz. Klasik macera ve RPG alanında oldukça geniş bir kitleye sahip olan oyun şu sıralarda yüzde 60 indirime girerek 7.69 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Oyun içerisinde reklam yok.

Özellikler

  • 2D grafikler
  • Klasik, macera ve RPG oyun tarzı
  • Reklam yoktur
  • Zengin içerik
  • Farklı bölgelerde farklı bulmacalar

Mobil Platformda İçinizdeki Kahramanı Ortaya Çıkaracak 5 Rol Yapma Oyunu 4

4 – HIT

Nexon Company imzası ile yayınlanan HIT, sadece Android platformunda 5 milyondan fazla indirildi. En son güncellemesini 3 Ocak’ta alan HIT, içerisinde reklamları da bulunduruyor. Oyunculara fantastik bir dünya sunan Nexon, gerçek zamanlı PvP savaşlarına ev sahipliği yapıyor. Bünyesinde milyonlarca farklı oyuncuyu bulunduran oyunda 3’e 3 savaş arenalarına katılabilir ve aksiyon keyfini en üst seviyede yaşayabilirsiniz. Onlarca farklı karakter ile savaşma imkanınızın bulunduğu oyunda Savaşçı, Büyücü, Okçu, Suikastçi ve Kılıç Ustası gibi kahramanlar bulunmaktadır. Dilediğiniz kahramanı seçerek oyuna giriş yapabilir ve hızla savaşmaya başlayabilirsiniz. Klan sisteminin de bulunduğu oyunda dilerseniz yeni klan kurabilir dilerseniz de mevcut olan klanlara katılabilirsiniz. Çeşitli etkinlikler ile oyuncuları klan savaşlarına teşvik deden Nexon, klan turnuvaları ile milyonlarca oyuncuya karakter kostümleri dağıtmaktadır. 4 Ocak’ta yeni bir güncelleme alan oyunda ‘Kaos Kahramanı’ kostümlerinin tanıtımı da tamamlandı ve oyun içerisindeki yerini aldı. Oyun içerisindeki düşmanlardan söz edecek olursak, bizleri oldukça zorlayacak korkunç boss’larla karşılaşacağız. Zindanları keşfetme esnasında karşımıza çıkan bu yaratıklar birlikler ile bizleri durdurmaya çalışacaktır. Boss’ları etkisiz hale getirerek zindan keşfetme işlemine devam etmelisiniz. Bu zindanlarda karakterlere özel yetenekler, zıhlar ve kostümler bulunmaktadır. Gerçek zamanlı PvP düello arenası ile milyonlarca oyuncuya karşı mücadele edebilirsiniz. 6 kişilik savaş arenalarında dilerseniz 2’ye 2, 3’e 3 savaşlar yapabilirsiniz.

Özellikler

  • 5 milyondan fazla farklı oyuncu
  • Gelişmiş grafikler
  • Zengin içerikler
  • Ses efektleri
  • Fantastik ögeler
  • Çeşitli kahramanlar

Mobil Platformda İçinizdeki Kahramanı Ortaya Çıkaracak 5 Rol Yapma Oyunu 5

5 – Mobius Final Fantasy

Mobil platformun başarılı oyunlarından bir tanesi olan Square Enix, Mobius Final Fantasy isimli mobil rol oyunu ile uzun bir süre oyun gündeminden eksik olmamıştı. Milyonlarca oyuncu tarafından adeta bir tutku ile oynanan Mobius Final Fantasy, alışılmışın dışında karakter modellemelerine sahip olan başarılı oyun fantastik savaş mekanlarına sahiptir. Oldukça sağlam oynanış mekaniklerine sahip olan oyunda karakter oluşturabilir ve geliştirebilirsiniz. Bayanlara ve erkeklere özgü karakterlerin yer aldığı oyunda ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Derin bir hikayeye ve çarpıcı grafiklere sahip olan oyunda üç boyutlu görseller bulunmaktadır. Oldukça geniş bir içerik sunan Mobius Final Fantasy, oyunculara heyecanlı ve fantastik ögelerin yer aldığı bir dünyada savaşma imkanı sunuyor. Oyun içi diyaloglara ve görevlere sahip olan yapım günümüzde ülkemizden ve dünyadan milyonlarca oyuncuya sahiptir. Android ve İOS platformunda keyifle oynanan başarılı oyun ücretsiz olarak yayınlandı.

Özellikler

  • Çarpıcı grafikler
  • Derin hikaye
  • Etkileyici içerik
  • 3D grafikler
  • Çeşitli karakterler
  • Mobil cihazlar için özel olarak hazırlanmış görseller

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.