Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mobil MMO Oyunu Blossom & Decay Duyuruldu

Blossom & Decay hem mobil platformlar için, hem de tarayıcılar için çıkacak.

Tarayıcı yabanlı ya da mobil platformlarda oynanabilecek olan MMORPG oyunu Blossom & Decay artık Square Enix Collective içinde yer alıyor. Önümüzdeki 12 gün boyunca tanıtımı yapılacak olan Blossom & Decay, hayallerindeki oyunu gerçeğe dönüştürmek için sektördeki işlerinden ayrılan dört kişi tarafından geliştirildi.

mobil mmo oyunu blossom decay duyuruldu 1

Blossom & Decay’de boş, çorak bir araziye ineceğiz ve karşımızda herhangi bir ana görev olmayacak. Aynı zamanda bize yol boyunca rehberlik edecek, Gandalf benzeri bir NPC de bulunmayacak. Oyuncular Blossom & Decay’de kendi hikayelerini yaratacaklar ve bunu yaparken de oyunun geniş sosyal mekaniklerinden ve baskıyı artıran dinamik PvE sisteminden faydalanacaklar. Oyunda yaratıklar her yerde bulunacaklar fakat yerleşim yerlerine yakın yerlerde daha çok karşımıza çıkacaklar.

Blossom & Decay’de oynanacak çok fazla bölüm olacak ve farklı rollere girebileceğiz. Bir çiftçi, paralı asker ya da geniş bir ticaret klanı lideri olabileceğiz. Aynı zamanda hem tarayıcıdan, hem de mobil platformlardan oynanacağı için elimizde bolca seçenek olacak. Savaş mekaniklerinin olduğu bölümleri PC üzerinden, ticaret ve crafting yönetimini ise telefon üzerinden halledebileceğiz. Böylece iki platformlu yapıyı avantaja çevireceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.