Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mobil Deniz Savaşları Yapabileceğiniz Fleet Glory Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Oasis Games ekibi tarafından yayınlanan Fleet Glory, mobil cihazlar için tamamen ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Mobil platformlarda PvP gemi savaşları yapmak mümkün olacak.

Oasis Games tarafından yayınlanan, İkinci Dünya Savaşı temalı mobil gemi savaşı oyunu Fleet Glory, kısa süre önce yayınlandı. Oyun, PvP türünde gemi savaşları yapmanıza izin verecek. Fleet Glory, çok kısa bir süre önce Android ve İOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar için yayınlandı. 3 boyutlu grafiklere sahip olan Fleet Glory, orijinal oyuna sadık kalınarak mobil cihazlara uyarlanmış. Oyunda Amerikan ya da Japon bandrollüne sahip savaş gemileri ile soğuk sulara inebileceksiniz. Fleet Glory, tamamen ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

fleet glory

10 kişiden oluşan iki ayrı takım arasında gemi savaşlarına katılabilirsiniz. Savaş esnasında elde edeceğiniz deneyim, gemilerini geliştirmenize yarayacak yeni donanma parçaları ile envanterinize dönecek. Böylece bir sonraki muharebe için daha iyi hazırlanmış ve özelleştirilmiş bir gemi ile yola çıkabileceksiniz.

 

Oyun, Türkçe dil desteği sunuyor. Oasis Games, yakın zamanda yayınlamaya başlayacakları güncellemeleri ve etkinlikleri kısa süre önce duyurdu. Oyunda şu an için sadece üç farklı gemi sınıfı mevcut ve gelecek aylarda bu sınıflara yenilerinin ekleneceği açıklandı.

Kruvazör, muhrip ve muharebe gemisinden oluşan üç farklı sınıfta, kaptanlık etme şansınız bulunuyor. Denizaltılar ve uçak gemileri, gelecek günlerde yayınlanacak olan güncellemelerle oyuna eklenecek. Oasis Games, 100’ün üzerinde gemi seçeneği sunmayı hedefliyor.

 

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak, uygulama mağazasındaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

Google Play Store

App Store

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.