Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MMO Oyunu Atlas Yarın Steam’de Yayınlanacak!

Gerçek zamanlı oynanacak olan Atlas yarın erken erişime çıkacak.

Grapeshot Games ve Instinct Games işbirliği ile geliştirilen Atlas’ın çıkışına artık saatler kaldı. MMO oyuncuları tarafından beklenen yapım erken erişim oyunu olarak yayınlanacak.

MMO Oyunu Atlas Yarın Steam’de Yayınlanacak 2

İki farklı dil desteğine sahip olarak karşımıza çıkacak olan Atlas bizleri denizlere götürecek ve eşsiz savaşlara katılmamızı sağlayacak. Benzersiz çok sayıda devasa yaratığa sahip olan oyunda amacımız fantazi bir korsan macerasına çıkmak olacak. Çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapımda dünyanın farklı yerlerinden oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Bazen denizlerde bazen de karada farklı savaşlara katılacağımız yapımda oldukça zengin bir içerik bizleri bekliyor olacak.

Hayatta kalma odaklı olarak oynanacak olan yapımda denizlerde yol alacak, farklı yerler keşfedecek ve medeniyetler kurmaya çalışacağız. Ateşli ve ateşsiz çok sayıda silah modellerine ev sahipliği yapan oyunda fantastik yaratıklar da yer alacak. Oyuncular bu yaratıkları etkisiz hale getirerek çeşitli ödüllerin sahibi olabilecekler. Eş zamanlı olarak PvP savaşlarına katılacağımız oyunda birinci şahıs kamera açılarına sahip olacak ve kaliteli grafikler eşliğinde aksiyon deneyimi yaşayacağız.

Erken erişim oyunu olarak oynanacak olan MMO yapımı fiyat etiketini henüz duyurmadı. Oyunun yayınlanması ile fiyat etiketi de netlik kazanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=wUzozqyLyQU

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.