Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MIUI Launcher Alpha Uygulama Kasası Desteği Sunacak

Xiaomi MIUI Laucher'ın yeni özelliklerini test etmeye başladı.

Xiaomi’nin yeni MIUI Launcher uygulaması kullanıcılar tarafından test edilmeye başlandı. Yeni uygulama ile birlikte kullanıcılar uygulama kasası desteğine kavuşacak.

miui launcher alpha uygulama kasasi destegi sunacak 2

Uygun fiyatlı akıllı telefon üreticisi Xiaomi, MIUI Launcher uygulamasını geliştirmeye devam ediyor. Yeni MIUI Launcher’ın en dikkat çeken özelliği ise uygulama kasası desteği sunması. Yeni sürüm ile birlikte kullanıcılar standart uygulama kasası ya datik katlamlı düzen arasında seçim yapabiliyor.

Şimdilik test sürecinde olan MIUI Launcher’ın Alpha sürümü APK dosyası olarak indirilebiliyor. Kullanıcılar indirdikleri APK dosyası ile yeni özelliği test edebiliyor. Henüz kararlı bir sürüm olmadığı için kullanıcılar gün içerisinde bazı hatalar ile birlikte karşılaşabiliyor. Yeni launcherın ekran görüntülerine bakıldığında yeni MIUI Launcher’ın POCO Launcher’dan izler taşıdığını söylemek mümkün. POCO Launcher’ın aksine telefonlardaki uygulama kasası varsayılan olarak gelmiyor ve kullanıcılar ayarlar menüsü üzerinden bu özelliği açıp kapatabiliyor.

POCO X2 Özellikleri

6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan IPS LCD ekran ile birlikte gelecek olan POCO X2 modeli 120 Hz ekran yenileme hızı sunacak.  Qualcomm Snapdragon 730G işlemciden güç alacak olan POCO X2 modeli 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip olacak. Arkasında dörtlü kamera kurulumunun bulunacağı POCO X2 modelinde 30W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli bir batarya ve temassız ödemeler için NFC çipine sahip olacak. POCO X2 modeli POCO F1 modelinin devam modeli olarak satışa çıkmayacak. POCO F2 modeli ilerleyen günlerde tanıtılacağı açıklandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.