Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mirage: Arcane Warfare’in Kapalı Betası Ve Piyasaya Çıkacağı Tarih Duyuruldu

FPS arenalarına oryantal bir soluk getirmek için yola çıkan Mirage: Arcane Warfare'in piyasaya çıkacağı tarih ve kapalı betası aynı anda duyuruldu.

Chivalry: Medieval Warfare’i de yaratmış olan Tom Banner Studios tarafından geliştirilen Mirage: Arcane Warfare, son zamanlarda popüleritesi hayli yüksek bir tarz olan FPS arenalarına yepyeni ve oryantal bir hava katmak için 23 Mayıs 2017 tarihinden itibaren son sürümüyle piyasada olacak. O güne kadar da oyunun kapalı betasına dahil olabilirsiniz. Büyüleyici ancak bir o kadar da şiddetli olacak oyunun kapalı betası, 27 Mart’ta başlayacak ve oyunun son sürümüyle piyasaya çıkacağı tarihe dek sürecek.

Mirage Arcane Warfare beta

Aynı zamanda ön siparişe de açılacak olan oyun, Chivalry sahipleri tarafından % 10 indirimle satın alınabilecek. Kapalı beta sürecine girmeden önce oyunun detayları ve ön sipariş avantajlarıyla ilgili bilgilere ulaşmak isteyenler, Steam sayfasına gitmek için buraya  tıklayabilir.

Oyunun kapalı beta sürecinin başlamasına çok az zaman kala, internet sitesi üzerinden detayları öğrenmek isteyenlerin buraya tıklaması yeterli olacaktır. Mirage’ın sihirli ve vahşi dünyasına göz atmak için beta aşaması oynanış videosuna da göz atabilirsiniz. Yaklaşık yedi dakika süren Mirage oynanış videosuna aşağıdaki ekrandan erişebilirsiniz.

Mirage: Arcane Warfare - Beta Walkthrough

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.