Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Series Windows Store’da Bedava Oldu

Minecraft: Story Mode'un ilk beş bölümü tamamen ücretsiz oldu. Fakat teklif sadece Wİndows Store üzerinde geçerli.

Telltale Games ve Microsoft, bugünden itibaren Minecraft: Story Mode’un beş bölümünü de tamamen ücretsiz olarak sunuyor. Teklif Windows Store üzerinden geçerliyken, ilgilenenler oyunun bedava kopyasını mağaza sayfası üzerinden edinebilirler.

Minecraft story mode a telltale game series windows store da bedava oldu 1

Söylediğimiz gibi ücretsiz sürümün içinde ilk beş bölüm yer alırken, 6-8 arası bölümleri oynamak isteyenlerin ise Adventure Pass satın alması gerekiyor. Beş bölümlük seride oyuncular Overworld üzerinde seyahete çıkarken, EnderCon’da Gabriel ile buluşmayı ümit edecekler fakat sonunda bir şeylerin yanlış gittiği fark edilecek. Bu noktadan sonra da dünyayı kurtarmak için zamanla yarış başlayacak.

Ayrıca hatırlatmak gerekir ki, eski Windows işletim sistemine sahip kullanıcılar ücretsiz oyunu almayabilir. Aynı durum korsan sürümler için de geçerliyken, Windows 10 kullanıcıları şimdiye kadar sorun yaşamadı. Fakat söylenenlere göre bazı Windows 8.1 işletim sistemi sahipleri Minecraft’ın bu oyununu ücretsiz şekilde edinemedi.

Maalesef ki bu özel teklif sadece Windows Store üzerinde geçerli. Yani Steam gibi platformları kullananlar faydalanamayacak. Yine de her şeye rağmen neredeyse tamamının ücretsiz verilmesi denemek isteyenler için oldukça iyi bir fırsat.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.