Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minecraft Oyuncusu Everest Dağı’nı 1:1 Ölçeğinde Yeniden Yarattı

Bir Minecraft oyuncusu çeşitli modlar kullanarak Everest Dağı'nın 1:1 ölçeğini oyunda yaptı ve tırmandı. Bu tırmanış tam 4 saat sürdü ve haritayı yapan kişi bu haritanın yapımı için 2 ayını harcadığını belirtti.

Minecraft dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ve oyunculara istediğini yapma ve inşa etme özgürlüğü tanıyan bir oyundur. Özellikle pandemi sürecinde evinde kalmak zorunda olan oyuncular tarafından en çok oynanan oyunlardan biri oldu.

Minecraft Oyuncusu Everest Dagini 11 Olceginde Yeniden Yaratti 1

Bir Minecraft oyuncusu Mojang‘ın popüler ve sevilen oyununda dünyanın en yüksek dağı olan Everest’i 1:1 ölçeğinde yeniden tasarladı ve bununla da yetinmeyip bu dağa tırmandı. G0ularte, Reddit‘te Build The Earth projesinin mod paketini indirerek başladığını açıklıyor. Onları duymadıysanız Minecraft’ta tüm dünyayı 1: 1 ölçekte yeniden yaratmaya çalışıyorlar.

İçerik oluşturucu daha sonra ürettiği dünyaya sınırsız yükseklik ve derinlik vermek için bir mod kullandı. Bitirmek için, Minecraft’ta dünyanın yapılarını ve özelliklerini 1:1 ölçeğe kadar tanıdık olmayan bloklar veya biyomlar olmadan oluşturmak için herkese açık çevrimiçi veri kümelerini kullanan başka bir mod kullandı. G0ularte harita için bir indirme bağlantısı sağlamadı, ancak bu üç modu kullanarak kendiniz yapmaya çalışabilirsiniz.

Everest dağını G0ularte daha sonra sorulan sorulara yanıt verdi ve en çok sorulan sorulardan biri olan “Everest dağı’nı ne kadar sürede yaptın?” sorusuna ise 2 aylık bir çaba sonucunda yaptığını belirtti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.