Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minecraft 21w18a Güncellemesi Oyuna Agresif Keçiler Ekledi

Minecraft Snapshot 21w18a isimli güncelleme Minecraft: Java Edition için yayınlandı. Hata düzeltmelerine ek olarak oyuna agresif keçiler eklendi.

Minecraft, Caves & Cliffs güncellemesinin içeriğinin beta testinin bir parçası olarak başka bir güncelleme aldı. Snapshot 21w18a, Kurulumlar bölümünde etkinleştirildikten sonra PC’de Java Edition olarak adlandırılan sürümde mevcut. Bu güncellemelerin dünyanızı kaybetmenize neden olabileceğini hatırlatıyoruz! Bu nedenle, dünyanızın bir yedek kopyasını almanızı veya oyunu ayrı bir klasörden etkinleştirilen anlık görüntülerle çalıştırmanızı öneririz.

21w18a 1

Son mütevazı güncellemeden sonra daha büyük bir güncelleme almayı umuyorsanız maalesef size kötü bir haberimiz var. Güncelleme 21w18a, Mojang tarafından bugüne kadar yayınlanan en küçük Caves & Cliffs güncellemelerinden birisi. Yalnızca düzeltilen hataların listesi önemli sayılsa da, bu yeni özelliklerin olmadığı anlamına gelmez. Şu andan itibaren, çığlık atan keçilerin saldırması çok daha muhtemel olacak. Yani bazı keçiler çok daha agresif olacak. Sözde virüslü blok varyantlarının işleyişi de değiştirildi. Artık madencilikle eskisi gibi anında değil, normal emsallerine göre iki kat daha kısa sürede yok edilecek.

Ayrıca geliştiriciler, güncelleme 21w18a ile metal cevherlerinin dağıtımını da değiştirdi ancak bunun hala son sürüm olmadığı belirtildi. Şimdilik, bakır ve daha büyük yatakları biraz daha nadir yaptılar ve ikinci durumda da boyut olarak daha çeşitliydi. Bir hafta önce tanıtılan erişte mağaralarının yüzeye yakın görünme olasılığı da yüzey katmanını çok yoğun hale getirmemek için kaldırıldı. Ek olarak, geliştiriciler, sekiz yıl önce Minecraft oyuncuları tarafından bildirilen biri de dahil olmak üzere çeşitli hataları giderdi, yani 21 Kasım 2012. Bu, oyuncuların örs kullanırken tuttukları bir ögeyi yok etmeden önce düşürmelerine neden olan küçük bir hataydı.

Tüm yama notlarına ve giderilen hatalara buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.