Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Might & Magic: Chess Royale Oynaması Ücretsiz Olarak Yayınlandı, Yapım Beklenen İlgiyi Gördü

Might & Magic: Chess Royale ücretsiz olarak oynanmaya başlandı.

2019’un son aylarında yaptığımız haberler de Ubisoft’un 2020 model oyunları arasında Might & Magic: Chess Royale adında bir mobil oyunun da olacağından söz etmiştik. Şubat ayının başında mobil ve bilgisayar platformunda yayınlanan yapım beklenen ilgiyi görmüşe benziyor.

Might Magic Chess Royale Oynaması Ücretsiz Olarak Yayınlandı Yapım Beklenen İlgiyi Gördü 2

MMO oyunu olarak duyurulan ve 100 farklı oyuncuyu aynı harita üzerinde buluşturan Might & Magic: Chess Royale günümüzde Android, iOS ve bilgisayar platformlarında ücretsiz olarak oynanıyor. Strateji oyun türünde karşımıza çıkan yapım da 100 farklı ve gerçek oyuncu gerçek zamanlı olarak savaşıyor ve ayakka kalan son kahraman olmaya çalışıyorlar. Eşsiz sinerjilerin de yer aldığı oyun içerisinde on dakikalık mücadelelere katılacak birbirinden farklı kahramanları yeniden keşfedeceğiz.

Şubat ayının ilk haftasında lansmana çıkan yapım da ordumuzu büyütecek, benzersiz yetenekler kazandıracak, diğer oyuncuları keşfe çıkabilecek, daha önce karşılaşmadığımız bir oynanışı deneyimleyebileceğiz. Oyun içerisinde arkadaşta edinebileceğimiz gibi yeni düşmanlar ile de karşılaşacağız.

Mobil ve bilgisayar platformunda ücretsiz olarak yayınlanması ile kısa sürede yüz binlerce oyuncu tarafından oynanmaya başlanan Might & Magic: Chess Royale beklentileri karşılamış gibi görünüyor.

Might & Magic: Chess Royale - Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.