Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Middle-earth: Shadow of War Yayınlandı!

Shadow of War bugün yayınlandı. Oyuna ait üç farklı paket satışlara açıldı. Paketlerden en uygun fiyatı olan Shadow of War standart paketi oldu.

Monolith Productions tarafından geliştirilen Middle-earth: Shadow of War, bugün Warner Bros tarafından yayınlandı. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için bugün çıkış yapan Middle-earth: Shadow of War, milyonlarca oyuncu tarafından şuan da indiriliyor.

Middle earth Shadow of War Yayınlandı 1

Uzun bir süredir beklenen oyun Middle-earth: Shadow of War nihayet bugün yayınlandı. Android platformunu kasıp kavuran Middle-earth: Shadow of War, konsol ve bilgisayar oyuncuları tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu. Geçtiğimiz günler de Middle-earth: Shadow of War’un üç farklı paketinin olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Bu paketlerin en ucuz olan Middle-earth: Shadow of War standart paketti.

Steam üzerinden satışlara açılan Middle-earth: Shadow of War, ne yazık ki Türkçe dilini desteklemiyor. Çeşitli oyun inceleme web sitelerinden tam not alan oyun Android platformunda oldukça ses getirmişti. Android dünyasını kasıp kavuran Middle-earth: Shadow of War, konsol ve bilgisayarlarda da bu başarıyı devam ettirecek gibi görünüyor. Fantastik grafiklere sahip olan oyun oldukça geniş bütçeli bir aksiyon ve macera oyunu olarak oyun severler’in beklentisini karşılamaya hazırlanıyor. Her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü oyun bugün Nvidia’nın güncellenen ekran kartı ile tam uyumlu hale geldi.

Yani Middle-earth: Shadow of War’un bütün efektlerini ve görselliklerinden tam anlamıyla yararlanabileceğiz. Nvidia bugün ki duyurusunda Middle-earth: Shadow of War odaklı yeni bir Nvidia güncellemesi piyasaya sunduğunu açıkladı.

Middle earth Shadow of War Yayınlandı 2

Middle-earth: Shadow of War paket fiyatları:

Middle-earth: Shadow of War – 179 TL

Middle-earth: Shadow of War Silver Edition – 239 TL

Middle-earth: Shadow of War Gold Edition – 299 TL

Middle-earth: Shadow of War Steam anasayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.