Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Middle Earth: Shadow Of War Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Orta Dünya tutkunlarının bayılacağı, 4K hikaye fragmanı yayınlandı.

Monolith Productions ekibi tarafından geliştirilen ve Warner Bros imzası ile yayınlanacak olan Middle Earth: Shadow of War, serinin ilk oyunu olan Shadow of Mordor’dan devralacağı bayrağı daha yüksek bir noktaya çıkarmak için geliyor. kısa süre önce yayınlanan hikaye temalı 4K fragmanı ile, oyunun sürükleyici yapısına ve başarılı tasarımına göz atma fırsatı yakaladık. Çıkış tarihi ertelenen Middle Earth: Shadow of War, 10 Ekim 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak. Oyun, Playstation 4, Xbox One ve Windows PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

middle earth shadow of war hikaye fragmanı

Mordor’un karanlık topraklarını kendi Ork ordunuz ile ele geçirmek için mücadele edeceğiniz oyunda ödüllü Nemesis Sistemi kullanılacak. Oyunun öncülünde karşınıza çıkmamış olan yeni mekanlar, kaleleri coğrafi bölgeler, düşmanlar, silahlar ve yetenekler bulunacak.

Mordor’un karanlık güçlerini içeriden ele geçirmeye çalışacağınız oyunda, çevrenizi saran her bir figür hikaye için önemli anlamlar taşıyacak. Oyuncunun seçimlerinin önemli etkileri olacağını söylemek mümkün. İşte oyuncuyu bu seçimleri yapmaya iten arka plandaki hikayeyi anlatan fragman kısa süre önce yayınlandı.

4K seçeneği ile YouTube üzerinden yayınlanan fragmanla, Orta Dünya’nın karanlığa gömülmüş topraklarına bir defa daha göz atabilirsiniz. Oyunun ön sipariş tekliflerini incelemek için Steam mağazasında yer alan sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Official Shadow of War Story Trailer | 4K

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.