Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft’un Kurucu Ortağı Paul Allen Hayatını Kaybetti!

Paul Allen bu sabah hayatını kaybetti.

Dün hayatını kaybeden ünlü futbol yorumcusu ve spiker Peter Brackley hayranlarını göz yaşlarına boğmuştu. Bu sabah da Microsoft kurucularından birisi olan Paul Allen hayatını kaybetti.

Microsoft’un Kurucu Ortağı Paul Allen Hayatını Kaybetti 2

Kuşkusuz günümüzün dev firmaları arasında akıllara ilk gelen Microsoft olacaktır. Hemen hemen her alanda karşımıza çıkan Microsoft bu sabah kötü bir haberle gündeme geldi. Firmanın kurucuları arasında yer alan ve oldukça ünlü bir isim olan Paul Allan hayatını kaybetti. 1975 yılında Microsoft’u Bill Gates ile birlikte kuran Paul Allen bir komplikasyon sonucu hayatını kaybetti.

Tüm dünyanın teknoloji uzmanı ve hayır sever olarak tanıdığı Paul Allen özellikle çalışanları tarafından da çok seviliyordu.

Allen’in kız kardeşi konuyla ilgili yaptığı açıklama da şu ifadeleri bastırarak söyledi: ‘o bizim için sıra dışı bir arkadaştı’ dedi.

65 yaşında hayatını kaybeden ünlü isim Apple’ın CEO’su Tim Cook tarafından da övüldü. Tim Cook, Paul Allen’ı ‘öncü’ ve ‘iyilik sever’ olarak nitelendiriyor.

Google CEO’su Sundar Pichai, Allen’a ‘çalışmalarından ve hayır severliğinden dolayı dünyaya yaptığı büyük katkılarından dolayı Paul Allen’a teşekkür ediyorum’ açıklamasında bulundu.

Oyun ve teknoloji dünyasını yakından ilgilendiren bu iki ünlü ne yazık ki artık aramızda değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.