Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Ve Playground Games Yeni Fable Oyununu Duyurdu

Uzun bir aradan sonra Fable'ın yeni oyunu nihayet duyuruldu. Oyun yeni nesil Xbox konsolu ve PC için çıkış yapacak.

Birkaç gün önce, Microsoft‘un Xbox Series X birinci taraf oyunları etkinliği sırasında bir Fable duyurusu olasılığı hakkında haberimizi yapmıştık. Ve resmi açıklama Microsoft ve Playground Games tarafından dün yapılan Xbox Games Showcase etkinliği sırasında verildi.

Microsoft Ve Playground Games Yeni Fable Oyununu Duyurdu

Dün yapılan Xbox Games Showcase sunumunda oyuncuların merakla beklediği yeni nesil Fable oyunu tanıtıldı. Oyunun geliştiricisi olan Playground Games yeni nesil oyun ile birlikte oyuncuları fantastik yaratıklar ve harika yerler diyarını keşfedebileceklerini söyledi.

Ne yazık ki bu yeni Fable oyunu hakkında Microsoft ve Playground Games daha fazla bilgi vermedi ancak oyuncuların oyun hakkında biraz fikir sahibi olabilmesi için bir fragman yayınladı. Büyük bir ihtimalle Microsoft önümüzde ki birkaç ay içerisinde Fable hakkında daha fazla ayrıntıyı oyunun meraklıları için paylaşacaktır.

Fable’ın en son oyunu olan Fable 3,Xbox 360 ve PC için 2010 yılında piyasaya sürülmüştü ve tam 10 yıldır oyunun hayranları yeni bir Fable oyununun piyasaya çıkmasını bekliyor.

Fable - Official Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.