Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Teams, %50 Yükselerek 115 Milyon Aktif Kullanıcıya Ulaştı

Bu zorlu pandemi dönemi, insanları Microsoft hizmetlerine yönlendiriyor

Microsoft, pandeminin başlangıcında Microsoft Teams‘de büyük bir büyüme gördü ve son altı ayda hızlanmaya devam etti. Bugün yatırımcılarla bir kazanç görüşmesi sırasında, Microsoft CEO‘su Satya Nadella, Microsoft Teams‘in şu anda günlük 115 milyon aktif kullanıcısı olduğunu söyledi. Bu, Microsoft’un neredeyse altı ay önce bildirdiği 75 milyondan yüzde 50’den fazla bir artış.

Microsoft Teams Kullanici Sayisini artirdi

Yine de Microsoft‘un rakamlarını rakipleriyle karşılaştırmak zor. Hem Zoom hem de Google, günlük aktif katılımcıları rapor eder; bu, tek bir kullanıcının bir gün boyunca farklı toplantılarda birden çok kez sayılabileceği anlamına gelir. Google, bu yılın başlarında 100 milyon günlük aktif katılımcıya sahip olduğunu açıkladı ve Zoom, 300 milyon günlük aktif katılımcıya sahip olduğunu söyledi. Slack de bu yılın başlarında bir miktar büyüme gördü.

Microsoft, salgın boyunca sürekli olarak Teams’i geliştiriyor. Yeni bir Birlikte Modu, özellikle pandemi dönemi toplantıları için tasarlandı ve katılımcıların neredeyse yan yana oturmasına olanak tanıdı. NBA, yaz boyunca basketbol maçlarında Teams özelliğini kullandı.

Microsoft ayrıca, Teams’in kapılarını üçüncü taraf uygulamalara açmış, hizmeti tüketicilerin kullanımına sunmuş ve yıl sonuna kadar ara odaları gibi özellikler vaat etmiştir. Nadella, LinkedIn’in şu anda 722 milyon kullanıcısı olduğunu da açıkladı. LinkedIn, şirketin sosyal ağı 2016 yılında 26 milyar dolara satın almasından bu yana Microsoft’un gelirlerini artırarak giderek büyüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.