Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Office İçin Yeni Bir Abonelik Paketi Geliyor

Microsoft, Office ürünleri için yeni bir abonelik paketi üzerinde çalışıyor.

Yazılım devi Microsoft, sevilen Office paketi olan Microsoft Office için önemli bir paylaşım yaptı. Microsoft Office için yeni bir abonelik paketi yolda.

microsoft office icin yeni bir abonelik paketi geliyor 2

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Microsoft 2021 yılında klasik Microsoft 365 abonelik paketinin yanında yeni bir “Office paketi” üzerinde çalışıyor. Windows ve Mac kullanıcıları için sunulacak olan yeni Office paketinin fiyatı ise şimdilik bilinmiyor.

Microsoft’un Microsoft Ignite 2020 yazısında Exchange Server, SharePoint Server, Skype for Business Server ve Project Server yazılımlarının yeni sürümlerinin 2021 yılının ikinci yarısında indirmeye sunulacağını ve yalnızca bir abonelik lisansı ile satın alınabileceği belirtiliyor. Satın alınacak olan bu paket; abonelik, desteğe, güvenlik ve saat dilimi yamaları ile ürün desteğine de erişim hakkı sunacak.

Bu açıklamadan anlaşılan şeylerden birisi, Microsoft Office’in yeni sürümünün tek seferlik ödeme sistemi ile gelecek yol geleceği oluyor. Microsoft’un şimdilik neden böyle bir yol izleyeceği şimdilik bilinmiyor zira firmanın hali hazırda Office uygulamalarına erişim hakkı sunan Microsoft 365 abonelik seçenekleri bulunuyor. Microsoft yeni Office paketinin ücretini açıklamamış olsa da fiyatın çok ucuz olması beklenmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.