Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft GDC 2020 Oturumlarını Planlandığı Bibi Düzenleyecek

Microsoft, GDC 2020 için program listesini yayınladı.

Microsoft, oturum Xbox Series X ve Project xCloud dahil olmak üzere görüşmeleri canlı yayınlayacak. Microsoft, bu yılki Oyun Geliştiricileri Konferansı için planlanan sunumlarının planlandığı gibi yapılacağını duyurdu.

Microsoft GDC oturumlarını planlandığı gibi düzenleyecek

GDC’nin ertelenmesi nedeniyle onları San Francisco‘da ağırlamadığı için şirket, bu görüşmeleri geliştirici web sitesi aracılığıyla canlı yayın ve Game Stack Live’ı markalaştıracak. Oturumlar PDT’den sabah saat 10’dan başlayarak 17 ve 18 Mart tarihleri ​​arasında yapılacak. Web sitesi üzerinden oturumun programlanan saatlerini bulabilirsiniz.

Öne çıkan özellikler arasında Gears 5, Sea of ​​Thieves ve Forza Motorsport‘un yapımcılarının görüşmeleri ve Microsoft’un Xbox Series X ve Project xCloud’un “oyunlarda yeni bir bölüm” başlatacağına inandığı bir bakış mevcut. Microsoft Game Stack Twitter hesabı , tüm yayınların istek üzerine daha sonraki bir tarihte yayınlanabileceğini doğruladı. Ayrıntılar önümüzdeki haftalarda paylaşılacak.

GDC 2020 yeni Coronavirüsün (COVID-19) devam eden yayılması nedeniyle ertelendi. Facebook, Nvidia ve en son HTC dahil olmak üzere birçok şirket, hastalığın yayılma riskini azaltmak için planlanan konferanslarını çevrimiçi etkinliklere veya HTC’nin durumunda sanal gerçekliğe kaydırdı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.