Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Eski Denetim Sayfası Görünümünü Değiştirecek

Denetim Masası yenilenecek.

Corona Virüsü nedeniyle Windows’un zorunlu olmayan güncellemelerini durdurma kararı alan Microsoft diğer bir yandan kullanıcılarına daha gelişmiş bir yapı sunabilmek için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Microsoft Eski Denetim Sayfası Görünümünü Değiştirecek 2

Son teknolojik ürünlerini sürekli güncelleyerek daha kullanılabilir bir yapı sunan Microsoft birbirinden farklı gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Windows 10 ile birlikte birçok alanda yeniliğe imza atan Microsoft, şu sıralar eski Windows’lar da yer alan Denetim Masası’nı da yeni bir görünüme kavuşturacak gibi görünüyor.

Windowscentral’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Microsoft diğer Windows sürümlerinde yer alan Denetim Masası sayfasını Windows 10’unkiyle değiştirecekmiş. Daha sade ve kullanıcı dostu bir yapıya getirilecek olan Denetim Masası onlarca yıldır Windows’un temel yerleşik iki ayar kısmından bir tanesini oluşturuyormuş.

Eski Denetim Masası’ndaki tüm ayarları yeni Denetim Masası sayfasına aktarmanın oldukça zor olduğu belirtilen haber içerisinde bu geliştirmenin yıllardır devam ettiği ifade ediliyor.

Daha modern bir yapıya sahip olacağı düşünülen eski Denetim Masası sayfası günümüzde çok az kişi tarafından kullanılıyormuş. Bu durumun en büyük nedeni eski Windows kullanıcılarının Windows 10’a yönelmesiymiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.