Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft, Bethesda Satın Almasıyla İlgili Bir Sunum Düzenleyebilir

Gelen raporlara göre Microsoft, rekor bir fiyata satın aldığı Bethesda’nın ana şirketi ZeniMax’ın Xbox portfölyesine nasıl dahil olacağı hakkında bir sunum videosu düzenlemeye hazırlanıyor.

ABD’li teknoloji devi Microsoft, The Elder Scrolls, Fallout ve Doom ikonik serileri çatısı altına sokacak tarihi birleşmeyi ilk kez geçen yılın eylül ayında duyurmuştu.

Microsoft tarihinin en büyük anlaşması olarak kayıtlara geçen dev satın alma, Bethesda etiketi taşıyan tüm oyunların Xbox’a özel olmasını sağlayacak. Ayrıca gelecekte çıkacak tüm yeni Bethesda yapımları da ilk olarak Xbox Game Pass platformuna dahil edilecek.

Bethesda xbox

Microsoft ile ZeniMax arasındaki satın alma anlaşması, şu anda Avrupa Komisyonu tarafından inceleniyor. Tarihi birleşmenin, AB antitröst düzenleyicileri tarafından yakın zamanda karara bağlanması bekleniyor.

Venturebeat tarafından aktarılan bilgilere göre Microsoft, 7,5 milyar dolara satın aldığı Bethesda ve ZeniMax’ın Xbox bünyesine nasıl dahil olacağı hakkında bir sunum videosu düzenlemeye hazırlanıyor.

microsoft bethesda xbox

11 Mart Perşembe günü gerçekleştirilmesi beklenen sunum, büyük ihtimalle Starfield gibi yeni Bethesda oyunları hakkında detay içermeyecek. Bunun için, nasıl ve ne zaman düzenleyeceği hala belirsizliğini koruyan E3 2021 etkinliğini beklememiz gerekecek.

Sunum videosunun ana odak noktası, Bethesda oyunlarının Xbox Game Pass abonelik hizmetine nasıl katılacağı olacak. Yine de Indiana Jones, Elder Scrolls VI ve Starfield gibi merakla beklenen yapımlar hakkında bir şeyler duymayı ümit etmiyor değiliz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.