Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Redux 28 Şubat’ta Nintendo Switch’e Gelecek!

Nintendo Switch oyuncularının beklediği oyun Metro Redux 28 Şubat'ta lansmana çıkacak.

2014 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkan, o dönem oyuncuların büyük bir beğenisini kazanan Metro Redux geçtiğimiz aylarda Nintendo Switch platformu ile anılmaya başlanmıştı. Bugün oyunun Switch platformuna geleceği tarih belli oldu.

Metro Redux 28 Şubat’ta Nintendo Switch’e Gelecek 2

6 yıldır Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Metro Redux kıyamet sonrasını konu alan hikâyesi ile hem konsollarda hem de bilgisayar platformunda milyonlarca adet kopya satmayı başardı. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan yapım son birkaç aydır Nintendo Switch platformu ile anılıyordu. Hatta 2 Ocak’ta yaptığımız haber de oyunun Switch platformuna gelebileceğinden söz etmiştik. Beklenen oldu ve oyun Switch platformu için duyuruldu.

Bugün Gematsu’nun yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Metro Redux 28 Şubat 2020’de Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulacakmış.

Oyunun Switch sürümü günümüze kadar yayınlanan tüm güncellemelere sahip olacakmış. Oyun kutulu ve dijital olarak piyasaya sürülecek ve günümüzdeki tüm özellikleri içerecekmiş.

Yapımın Switch sürümü nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak henüz bilinmiyor.

Oyunun Switch fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Metro Redux on Nintendo Switch™ Announce Trailer [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.