Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Exodus’un Yeni Fragmanı The Game Awards’da Yayınlandı!

Metro Exodus The Game Awards'da yeni bir fragman yayınladı. Fragman oyuncular üzerinde merak uyandırdı.

4A Engine oyun motoruyla geliştirilen ve Metro Exodus, oyuncuları korku dolu bir dünyanın içerisinde savaşmaya ve aksiyona doymaya davet ediyor.

Metro Exodus’un Yeni Fragmanı The Game Awards’da Yayınlandı 2

Dün yaptığım Metro Exodus haberinde, oyunun The Game Awards’da tanıtılacak 6 oyundan birisi olduğunu belirtmiş ve oyuna dair bilgilerin geleceğini söylemiştim. Beklediğimiz gibi Oyun Ödülleri gecesinde oyuna ait yeni bir fragman yayınlanırken çarpıcı detaylar da gün yüzüne çıktı. Oldukça ilgi çekici olan Oyun Ödülleri gecesinde PUBG’nin de çıkış tarihi olarak 20 Aralık gösterildi. Metro Exodus’un yeni fragmanından söz edecek olursak, neredeyse insanlığa dair hiç bir şey kalmamış diyebiliriz.

Metro’un çıkışından itibaren sessizliğin hakim olduğu dünyada en ufak yanlış bir hareket hayatımızı mahvedebilir. Mutasyona uğramış zombiler sessizce bir o kadar da ürkütücü bir şekilde ilerliyor. Haritada ilerlerken sessiz olmalı ve bastığımız yere dikkat etmeliyiz. Oyuncular üzerinde derin izler bırakan yeni harita oyuna olan iştahları da arttırmış durumda. Kış şartlarında oynayacağımız bu oyunda yüksek dozda gerilim ve aksiyon sahneleri bizleri bekliyor. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformunda oyuncularla buluşacak olan Metro Exodus, The Game Awards’da yayınladığı fragman ile oyun severler’in ilgi odağı haline geldi.

Dilerseniz aşağıdan oyunun yeni yayınlanan fragmanını izleyebilirsiniz.

Metro Exodus - Game Awards 2017 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.