Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Exodus’un Gerilim Yüklü Bir Videosu Yayınlandı!

Metro Exodus'dan yeni bir video daha geldi.

İki hafta sonra PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak olan Metro Exodus oyunculara hergün yeni bir video yeni bir trailer yayınlar oldu.

Metro Exodus’un Gerilim Yüklü Bir Videosu Yayınlandı 2

Hikaye tabanlı olarak oynanacak olan Metro Exodus Epic Store üzerinden 309.00 TL olarak bilgisayar oyuncularına sunulmaya devam ederken yeni videolar ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bilgisayar platformunda Denuvo ile koruma altına alınan yapım Rus doğasında sürükleyici bir hayatta kalma savaşını konu alacak. Zengin hikayesi ile oyuncuları alışılagelmiş bir atmosferde hayatta kalmaya zorlayacak olan yapım kıyamet sonrasını konu alacak.

Şimdiye kadar yayınlanan video ve fragmanlarda oyunculara nasıl bir ortamda mücadele edecekleri zaten gösterildi. Ancak yeni yayınlanan videoda gerilim dolu anlar daha detaylı ve tarafsız bir bakış açısı ile oyunculara gösteriliyor. Yaklaşık 6 dakika süren videoda oyunculara birçok farklı sahne bilgilendirilerek gösteriliyor. Oyun içerisinde yer alacak olan gece gündüz döngüsü, farklı silah modelleri, silah aksesuarları ve daha fazlası oyunculara sunuluyor. Oyunda görsel efektler de oldukça kaliteli bir yapıda oyuncuların karşısına çıkacak.

Metro Exodus 15 Şubat’ta konsol ve bilgisayar platformu için raflardaki yerini alacak.

Metro Exodus - Uncovered [Official]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.