Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Exodus’un Gece Gündüz Döngüsü Düşmanların Davranışlarını Etkileyecek!

Metro Exodus oldukça gerçekçi olacak.

Duyurulduğu günden bu yana oyuncuların ilgi odağı haline gelen Metro Exodus, etkileyici yapısı ile 22 Şubat 2019’da karşımıza çıkacak.

metro

4A Games tarafından geliştirilen Metro Exodus, Deep Silver tarafından oyunculara sunulacak. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Metro Exodus, modern teknoloji ile geliştirilen yapım, E3 2018’de de ilk kez oyuncuların karşısına çıktı. FPS tarzında olan yapım, zengin içeriği ve gerçekçi haritası ile oyuncuları fantastik bir dünyaya götürecek. Oyun içerisinde gelişmiş düzeyde yaratıklar yer alacak. Bizim için büyük bir tehlike oluşturacak olan bu yaratıklar ile mücadele edecek ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

Birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapımda, gece gündüz döngüsü de yer alacak. Oyun içerisinde yer alacakoan bu döngü, düşmanlarımızın da davranışlarını etkileyecek. Mesela gündüzleri düşmanlarımız bizi rahatlıkla görebilirken, geceleri ise karanlıktan görüş açıları biraz daha azalacak. Geceleri oyun içerisinde ilerlemek hem daha tehlikeli hem de daha yavaş olacak. Geceleri yaratıklar bizi daha zor takip edecek ve daha zor görecekler. Buna ek olarak gündüzleri oyun daha hareketli bir yapıya sahip olacak.

Metro Exodus PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna 22 Şubat’ta 2019’da yayınlanacak.

Metro Exodus - E3 2018 4K Gameplay Demo [EU]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.