Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Exodus, Last Light Redux’tan Yüzde 50 Daha Fazla Sattı!

Metro Exodus, 2013'teki sürümünden daha fazla satmayı başardı.

2013’te konsollar için çıkan, 2014’te Steam’de bilgisayar platformu için lansmana çıkan Metro: Last Light Redux oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. 15 Şubat 2019’da ise Metro serinin son oyunu olan Metro Exodus konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanmıştı. Bugün gelen haberlere göre serinin yeni oyunu Exodus, Last Light Redux karşısında daha fazla satmış.

Metro Exodus Last Light Redux’tan Yüzde 50 Daha Fazla Sattı 2

4A Games tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanan iki başarılı oyun yıllar sonra bugün karşılaştırıldılar. Tek oyunculu olarak oynanabilen ve hikaye temasına sahip olan iki oyunda kıyamet sonrasını konu alarak yayınlanmıştı. Bugün PC Games N’in yapmış olduğu habere göre Metro Exodus, 2013’te çıkan Metro Last Light Redux’tan yüzde 50 daha fazla satmış. Hatırlayacağınız üzere 2013’te yayınlanan Metro Last Light Redux en fazla PlayStation 4 platformunda satış gerçekleştirmişti.

2020’ye kadar bilgisayar platformu için Epic Store üzerinden satılacak olan Metro Exodus, İngiltere satış listelerinde de ikinci sırada yer alıyor. İngiltere satış grafiklerinden yola çıkan PC Games N ekibi yeni oyun olan Metro Exodus’un Metro Last Light Redux karşısında yüzde 50 daha fazla sattığımı tespit etmiş.

15 Şubat’ta lansmana çıkan Metro Exodus’un satış rakamına dair şuan için herhangi bir bilgi yer almıyor. İngiltere satış listelerine göre ilk sırada Far Cry: New Dawn yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.