Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Conflict: The Origin F2P Modele Geçiyor

İlgi görmeyen Metro Conflict: The Origin için yeni karar alındı. Oyun yakın zamanda F2P sisteme geçiş yapıyor.

Metro Conflict: The Origin, kısa süre Steam’de Erken Erişim’e açıldı ve fiyat etiketi olarak da 32 TL belirlendi. Fakat görünüşe göre yapımcılar bir zamanlar ücretsiz olan oyuna kimsenin artık para ödemeyeceğini fark ettiler ve yeni bir önlem alma yoluna gittiler.

Metro conflict the origin f2p modele geciyor 1

Çıktığı günden bu yana Metro Conflict: The Origin’e olan ilgi son derece az olurken, yapımcı firma bugün bir duyuru yaptı ve online shooter kategorisindeki yapımın free-to-play modele geçiş yapacağını duyurdu.

Aslına bakarsanız Metro Conflict’e ilginin az olması hiç de şaşırtıcı değil. Oyun ilk olarak OGPlanet üzerinden yayınlanmıştı ve tutmayınca kapatılmıştı. Daha sonra Steam’e getirilmiş fakat yine istenilen elde edilememişti. Oyunun Güney Koreli geliştiricisi Red Duck ise ücretsiz modele geçerek tekrar hareketlilik sağlamayı planlıyor.

Metro Conflict: The Origin’i daha önce ücret ödeyerek alanlar ise oyundaki tüm karakterlere ücretsiz olarak erişebilecek ve başka hediyeler verilerek durum telafi edilecek. Alliance of Valiant Arms’ın arkasındaki firma Red Duck tarafından geliştiricilen Metro Conflict: The Origin, yakın zamanda tamamen ücretsiz olacak fakat henüz net bir tarih verilmedi.

Oyuna Steam üzerinden erişebilir ve F2P olduğunda indirip oynayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.