Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metin2’de Sunucu Birleşimi Başladı!

Metin2 sunucu birleşimi ile oyuncular güçlerini birleştirebilecekler.

Webzen tarafından geliştirilen ve MMORPG alanında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Metin2, oyunculara güçlerini birleştirme imkanı sunuyor.

Metin2’de Sunucular Birleştiriliyor 2

Rekabetin ve aksiyonun tavan yaptığı Metin2’de tüm dünyadan milyonlarca oyuncu birbirleri ile mücadele ediyor. Metin2 oyuncularını birbirlerine yaklaştıran sunucu birleşmesi 15 Kasım Perşembe saat 11:00’dan itibaren başladı. Sunucu birleşimi ile oyuncular birleri ile güçlerini birleştirerek yeni rakiplerle yüzleşecekler. Hızlı ve kolay bir işlem olan sunucu birleşimi için oyuncular, oyuna giriş yaptıkları anda birleştirme için otomatik olarak bekleme listesine alınırlar. Listedeki oyuncu sayısına bağlı olarak süreç işlemeye başlar.

Sunucu birleşimine ek olarak oyunda bazı geniş kapsamlı değişiklikler de oldu.

  • Karakterler: İşlemler sırasında karakterlerin hiçbiri silinmeyecek, hesapların tüm karakterleri aktarılacak. Karakter seçim ekranında da tüm karakterleri seçebileceğiz.
  • Krallık değiştirme etkinliği: Eğer oyuncuların farklı krallıklarda karakterleri var ise birleştirme sonrasında rastgele bir krallığa atanırlar. Oyuncular bölgelerini beğenmezler ise birleştirme işleminden sonra başlayacak olan krallık değiştirme etkinliği ile bölgelerini değiştirebilecekler.
  • Eşyalar: Depo, envanter veya ekipmanlardan elde edilen tüm eşyalar birleştirme sonrasında Nesne Market Deposu’na otomatik olarak aktarılacak.
  • Pet sistemi: Oyuncuların birleştirme öncesinde beslemelerini bir nakliye kutusunu koymaları öneriliyor. Oyuncular birleştirme sonrasında Petlerini Nesne Market Deposu’nda bulabilirler.
  • Lonca: Lider dışındaki oyuncular loncadan çıkarılır ve birleştirmeden sonra aynı krallıkta bulunuyorlarsa tekrar katılabilirler.
  • Evlilik: Oyun içerisindeki tüm evlilikler iptal edilecek. Oyunculara Söz Yüzüğü ve Yanglar iade edilecek.

Sunucu birleştirmeyle alakalı tüm sorunlarınızın cevabına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.