Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metal Gear Survive’ın Betası Yayınlandı!

Metal Gear Survive'ın betası Xbox One ve PlayStation 4 platformu için yayınlandı.

Konami’nin 2018 model oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Metal Gear Survive, bugün PlayStation 4 ve Xbox One platformu için betaya çıkış yaptı. Sınırlı bir içerik ile betaya çıkan oyun bakalım oyuncuların beklentisini karşılamayı başaracak mı göreceğiz.

Metal Gear Survive’ın Betası Yayınlandı 1

22 Şubat 2018’de çıkış yapacak olan Metal Gear Survive, bugün mikro ödemeler ile gündemde kendine yer buldu. Günümüzdeki oyunların ortak gelir kaynağı olarak karşımıza çıkan mikro ödemeler oyuncuların cüzdanlarındaki paralara göz dikiyor adeta. Oyun içerisinde eşya ve ayırt edici özellikler almamızı sağlayan mikro ödeme sistemi bize gerçek paralar karşılığında sanal para veriyor ve bu sanal parayı da tekrar oyun içerisinde harcamayı sağlıyor. Yani cebimizden çıkan para eninde sonunda oyunun geliştiricisinin kasasına giriyor.

18 Ocak Perşembe – 21 Ocak Pazar tarihleri arasında geçerli olan beta süreci PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları için sunulmuş durumda. Konami beta sürümü yayınladığını belirttikten sonra beta sürümün saldırı ve savunma modları ile kesinlikle denenmesini önerdi. Oyunun beta sürecine katılacak olan oyuncular, oyunun tam sürümünü satın aldıklarında bonus ile ödüllendirilecekler. Oyun tek kişilik hikaye modunda da internet bağlantısı ile çalışacak. E3’te 2017 yılında çıkacak diye tanıtılan Metal Gear Survive daha sonra 2018 yılına ertelendi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.