Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metal Gear Rising: Revengeance Artık Mac Bilgisayarlarda Oynanamayacak

Metal Gear Rising: Revengeance, kısa süreliğine yüzde 75 indirime girdi.

İlk kez 2013 yılında karşımıza çıkan Metal Gear Rising: Revengeance, konsol ve bilgisayar oyuncuları arasında oldukça popülerdir.

Metal Gear Rising Revengeance Artık Mac Bilgisayarlarda Oynanamayacak 2

Aksiyon ve gerilim oyunu olarak karşıkmıza çıkan Metal Gear Rising: Revengeance’de ninja tarzında bir yapıda yer almış ve benzersiz savaş sahneleri ile gerçek bir aksiyon deneyimi tatmıştık. Platinum Games tarafından geliştirilen yapım, bilgisayarlarda Windows ve Mac işletim sisteminde oynanabiliyordu. Bugün gelen haberler ile oyunun artık Mac işletim sisteminde oynanamayacağı belli olmuş oldu. Bilindiği üzere Metal Gear Rising: Revengeance’de DRM desteği de yer alıyordu.

Oyundaki DRM’yi destekleyen şirketin kapanması ile oyunun Mac OS X sisteminde artık oynanamayacağı da duyurulmuş oldu. Oyundaki Mac portu DRM’ye ihtiyaç duyduğu için ne yazık ki artık oynanamayacak. Şu sıralar Reddit’te yer alan konularda Mac Os oyuncuları adeta isyan ediyor denebilir. Uzun bir süredir güncelleme alamayan yapım, Steam’de de kısa süreliğine indirime girdi. Steam yaz indirimleri kapsamında Metal Gear Rising: Revengeance, yüzde 75 indirime girerek 49.00 TL yerine 12.25 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak satışlarına devam ediyor. Oyun 5 Temmuz’a kadar 12.25 TL olarak satılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.