Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Meizu 17 Ailesinin Fiyatı Ortaya Çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu'nun yeni akıllı telefonu modellerinin fiyatı ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu’nun yeni akıllı telefonlarının fiyatı ortaya çıktı.

meizu 17 ailesinin fiyati ortaya cikti 2

Ülkemizde de resmi olarak faaliyet gösteren Meizu’nun yeni akıllı telefon modelleri Meizu 17 ve Meizu 17 Pro modelinin fiyat bilgisi ortaya çıktı.

Meizu’nun 8 Mayıs tarihinde duyurmaya hazırlandığı Meizu 17 ve Meizu 17 Pro modelleri ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yapılan sızıntılara göre Meizu 17 modelinin başlangıç fiyatı 563 dolar Meizu 17 Pro modelinin başlangıç fiyatının ise 704 dolar olacağı ortaya çıktı. Fiyat – performans konusunda iddialı akıllı telefon modellerden olacak olan Meizu 17 ailesinin bazı özellikleri daha belli oldu. Meizu 17 Pro modeli 27W kablosuz hızlı şarj özelliğine sahip bir bataya sahip olacağı ve modelin kablolu şarj üzerinden ise 40W hızlı şarj desteği sunacağı da gelen bilgiler arasında. Samsung üretimi 90 Hz ekran yenileme hızına sahip Super AMOLED ekran ile birlikte geleceği söylenirken, işlemci tarafında da Qualcomm Snapdragon 865 işlemcisinin olacağı aktarılıyor.

Meizu 17 ve Meizu 17 Pro Özellikleri

Meizu 17 ve Meizu 17 Pro modelleri LPDDR5 RAM ile birlikte gelecek. Meizu 17 Pro modelinin Premium bir model olacağı söylenirken modelin 3D derinlik sensörü ile birlikte geleceği de gelen bilgiler arasında.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.