Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Meizu 15 Bu Ay Çıkıyor!

Yeni Meizu 15 serisi için tarih verildi.

E3 ve M6S isimli akıllı telefon modellerini tanıtarak tam ekran telefon beklentisi içine giren müşterilerini memnun etmeyi başaran Meizu, şimdilerde yeni bir model üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Halen daha bir türlü beklenen patlamayı yaşayamayan, çerçevesiz ekranlı gerçek bir amiral gemisi modelini çıkaramayan Meizu şimdilerde bu gidişata son vermenin peşinde. Yeni çıkacak olan Meizu 15 serisi, Çinli şirketin bunu başarmasını sağlayabilir.

Meizu 15 Serisi Bu Ay Çıkıyor 1

Bizzat Meizu’nun CEO’su tarafından tasarlanan Meizu 15’in fotoğraf ve teknik özellikleri daha önce de gün yüzüne çıkmıştı. Ancak resmi olarak henüz bir açıklama yapılmış değildi. Ta ki bugüne dek.

Meizu Teknoloji şirketinin başındaki isi Yang Wei, Çin’in ünlü sosyal medya ağı Weibo’da paylaştığı fotoğraflar Meizu 15’in çıkış tarihine işaret etti. Buna göre cihaz Nisan ayı içerisinde tanıtılacak.

Parmak izi okuyucusu ön tarafta

Bilindiği üzere Meizu 15 serisi telefonlar daha önce de TENAA’da görüntülenmişti. Bu sitede yer alan bilgilere göre Meizu 15’te tamamen metal yekpare kasa kullanılıyor. Ön yüzde ise parmak izi okuyucu özelliğine sahip bir home butonu yer alıyor. Böylece önceki sızıntılarda yer alan “parmak izi okuyucusu telefonun kenarında” iddiası yalanlanmış oldu. Yuvarlak LED flaş desteğine sahip çift lensli kamera da Meizu 15’teki yerini alacak.

İşte Meizu 15’in teknik özellikleri

Qualcomm Snapdragon 660 işlemci, 4 GB ve 6 GB RAM ile 64 GB ile 128 GB dahili depolama alanı Meizu 15’in diğer özelliklerinden. Ekranı 5.46 inç büyüklüğündeki telefonda 2,940 mAh kapasiteli batarya tercih edilecek. Arka tarafta 12 MP + 20 MP çift lensli kamera yer alırken önde ise 20 MP’lik selfie kamerası konumlandırılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.