Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mega Man 11’in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Mega Man 11, 2 Ekim'de yayınlanacak.

Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Mega Man 11’i çıkış tarihi nihayet belli oldu.

Mega Man 11’in Yayın Tarihi Belli Oldu 2

Mega Man serisinin sonuncusu olarak karşımıza çıkacak olan Mega Man 11, Capcom tarafından geliştirilip tüm platformlar için sunulacak. Oyun severler tarafından sabırsızlıkla beklenen yapım, oyunculara eğlenceli ve aksiyonlu anlar yaşatacak. Bu sabah çıkış tarihini duyuran yapım, 2 Ekim’de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için raflardaki yerini alacak. Hareketli ve tempolu yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek olan oyunda, duvarları kıracak ve engellere takılmadan ilerleyeme çalışacağız.

Sürükleyici bir yapıya sahip olacak olan oyunda, bizleri çok sayıda engel karşılayacak. Oyuncular bu engellerden sıyrılacak ve bir sonraki bölüme geçmeye çalışacaklar. Oyun içerisinde ilerledikçe daha zorlu engeller karşımıza çıkmaya devam edecek. Başarılı grafikler ile oyunculara eğlenceli dakikalar yaşatacak olan Mega Man 11 nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak şuan için belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bilgisayar platformu için de duyurulan oyun, önümüzdeki aylar içerisinde Steam’de boy göstermeye başlayacak.

Mega Man 11 - Pre-order Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.