Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Medieval Dynasty Tam Sürüm Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Medieval Dynasty tam sürümünün çıkış tarihini öğrendik. Oyunun 1.0 sürümünün çıkışıyla birlikte geliştiriciler, oyunun yol haritasını da açıklayacak.

Neredeyse bir yıldır Steam‘de erken erişimde bulunan Render Cube’un orta çağ yaşam simülatörü Medieval Dynasty‘nin tam sürümünün çıkış tarihini öğrendik. Geliştirici ekip, oyunun 1.0 sürümünün bu yıl 23 Eylül‘de yayınlanacağını bildirdi.

Geliştirici ekip, 15 Ağustos’ta oyunun fiyatının 29,99 dolara yükseleceği konusunda uyardı. Bu standart bir uygulama, birçok geliştirici, eksik ürünleri satın alan oyuncuları ödüllendirmek için erken erişim aşamasında projelerini daha ucuza satar. Oyunun ülkemizde şuan bile 89 TL olduğunu düşünürsek, almak isteyenlerin şuan almasını tavsiye ediyoruz. Oyun Türkçe dil desteği bulunduğunu da hatırlatalım.

Medieval Dynasty

Medieval Dynasty Geliştirme Süreci Durmayacak

Şu anda Steam’de Medieval Dynasty’de yüzde 20 indirim sunan bir kampanya mevcut. Bu, 1.0 sürümünün yayınlanmasından önceki son indirim, bu yüzden oyunu satın almayı düşünüyorsanız acele etmenizi öneririz. Teklif 9 Ağustos‘a kadar geçerli kalacak. Bundan sonra fiyat önce 23.99 dolara, 15 Ağustos’ta ise yukarıda belirtilen 29.99 dolara kadar yükselecek.

Tam sürüm olan versiyon 1.0 birçok değişiklik sunacak. Geliştiriciler yeni içerik ve gelişmiş oyun dengesi vaat etti, ancak henüz ayrıntıları açıklamadı. Sadece, diğerlerinin yanı sıra haydutlar ve şifalı bitkiler bulacağımız yeni özellikler ekleneceğini açıkladılar.

İçerik oluşturucular ayrıca 1.0 sürümünün yayınlanmasının Medieval Dynasty için geliştirmenin sonu olmayacağına dair güvence de verdi. Tam sürümün yayınlandığı gün geliştiriciler, oyun için bir yol haritası açıklayacak.

Medieval Dynasty, 17 Eylül 2020’de erken erişimde çıkış yaptı. Oyun, yalnızca PC’de mevcut ve olumlu inceleme notları ile karşılandı. Steam’de yaklaşık 15 bin kullanıcı yorumu yapıldı ve bunların yüzde 91’i olumlu.

Medieval Dynasty - Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.