Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Medal Of Honor: Above And Beyond İçin Multiplayer Fragmanı Yayınlandı

Electronic Arts ve Respawn Entertainment, Medal of Honor: Above and Beyond için yeni bir fragman yayınladı. Bu yeni fragman oyunun çok oyunculu bölümünü gösteriyor.

Electronic Arts ve Respawn Entertainment, yaklaşmakta olan VR FPS oyunu Medal of Honor: Above and Beyond için yepyeni bir çok oyunculu modun tanıtımının yapıldığı fragman yayınladı. Medal of Honor: Above and Beyond’un tek oyunculu campaign bölümüne ek olarak, çok oyunculu modda becerilerinizi ve ekip çalışmanızı geliştirebilirsiniz.

Medal Of Honor Above And Beyond Icin Multiplayer Fragmani Yayinlandi 1

Oyuncular, bu yeni oyun ile birlikte İkinci Dünya Savaşına VR teknolojisi ile birlikte dalacaklar ve yüksek tempolu 12 oyunculu maçlarda kendilerini insan ve AI rakiplerine karşı test edebilecekler. Ayrıca oyun, Oculus ve Steam arasındaki çapraz oyunu destekleyecek. Bu nedenle, oyuncular diğer VR platformlarında bulunan arkadaşlarına meydan okuyabilecekler.

Medal of Honor: Above and Beyond, İkinci Dünya Savaşı’nda geçen aksiyon dolu, sürükleyici bir VR deneyimidir. Oyuncular, savaşın yıktığı Avrupa’da Office of Strategic Services (OSS) bir temsilcisi olarak oyunda yer alacaklar.

Görevinizde başarılı olmak için iyi bir Aim’den fazlasına ihtiyacınız olacak. Oyun dünyası içerisindeki her şeyden kendinize siper yapabilir, düşman bombalarını geri atabilir, batan gemilerden yüzerek çıkabilir ve yanan uçaklardan aşağıya atlayabilir ve tüm bunları VR teknolojisi ile birleştireceksiniz.

Oyun, 12 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürülecek ve oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Medal of Honor: Above and Beyond - Multiplayer Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.