Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect’in Yeni Oyununun Fragmanı Ortaya Çıktı

BioWare ve Electronic Arts yeni Mass Effect oyununa dair ilk resmi fragmanı yayınladı.

Geçtiğimiz ay yaptığımız haberde Mass Effect‘in yeni oyununun geliştirilmekte olduğunu bildirmiştik. Bugün ise elimizde yeni oyunla ilgili bir fragman var. Birkaç gün önce sizleri bilgilendirdiğimiz üzere her yıl düzenlenen The Game Awards etkinliğinde Electronic Arts ve BioWare oyunun ilk resmi fragmanını yayınladı.

Mass Effectin Yeni Oyununun Fragmani Ortaya Cikti 1

Oyunun geliştiricisi BioWare ve yayıncısı olan Electronic Arts yeni Mass Effect oyunundan ne bekleyeceğimizi açıkladı. “Tecrübeli bir ekip Mass Effect evreninin bir sonraki bölümünü yaratmak için çok çalışıyor. Projenin ilk aşamalarındayız ve henüz daha fazlasını söyleyemiyoruz, ancak bir sonraki adımda nereye gideceğimize dair vizyonumuzu paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Şu anda bu yeni Mass Effect oyununun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi yok ancak bununla birlikte oyunun Frostbite oyun motorunu kullanacağını ve yeni nesil platformlara geleceğini biliyoruz. BioWare ve Electronic Arts’ın ilerleyen zamanlarda yeni Mass Effect oyunuyla ilgili daha fazla bilgi paylaşmasını umuyoruz. Mass Effect’in en son oyunu Mass Effect: Andromeda 2017 yılında piyasaya sürülmüş ve oyuncular tarafından çok sevilmişti. Ayrıca oyunun 2021 yılında bir Legendary Edition’ı piyasaya sürülecek.

Yeni Mass Effect oyunuyla ilgili yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Next Mass Effect - Official Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.