Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect Legendary Edition İlk Gün Güncellemesi Detaylandı

BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan Mass Effect Legendary Edition için ilk gün yamasının boyutu belli oldu.

Mass Effect Legendary Edition 14 Mayıs’ta piyasaya sürülecek ve çoğu oyun gibi, bir ilk gün güncellemesi alacak. Değişiklik günlüğüne göre (şu anda Playstation sunucularında mevcut), bu ilk gün yaması 11 GB boyutunda olacak.

Mass Effect Legendary Edition

Oyunun Steam sayfasında yazılan açıklamaya göre “İnsanlığın bugüne kadar karşılaştığı en büyük tehlike ile arasında yalnızca bir kişi duruyor. Mass Effect LE ile çok sevilen Mass Effect üçlemesindeki Commander Shepard efsanesini yeniden yaşayın. Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 oyunlarından tek oyunculu temel içerikleri ve promosyon silahlarını, zırhlarını ve paketleri dahil 40’ın üstünde DLC’yi içerecek. Bu içerikler yeniden düzenlenmiş ve 4K Ultra HD için optimize edilmiş olacak. Kararlarınızın hem aksiyon hem de sonuç üzerinde önemli etkilerinin olacağı inanılmaz derecede zengin ve ayrıntılı bu evreni deneyimleyin.

Şimdi tahminimce bu yama otomatik olarak oyuna uygulanacak. Böylece, PC oyuncularının ayrı bir dosya indirmesi gerekmeyecek. Sonuçta, bu tam olarak tüm gün-1 yamalarında olan şeydir. Biraz daha ayrıntıya girersek, bu 1. gün güncellemesi performansı ve oyunun Ortam Kapatma etkilerini iyileştirecek. Aynı zamanda stabilite ve aydınlatma iyileştirmeleri de getirecek. Ayrıca, bazı kilitlenmeleri düzeltir ve bazı çeşitli içerik düzeltmelerini içeriyor.

Mass Effect LE 14 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. NVIDIA ayrıca buradan indirebileceğiniz Mass Effect Legendary Edition için yeni bir sürücü yayınladı. Son olarak oyunun sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.