Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect: Andromeda Erken Erişim Grafikleriyle Herkesi Şaşırttı

Çıkması dört gözle beklenen, her yerde ismini gördüğümüz oyun Mass Effect: Andromeda, on saatlik oyun süresiyle erken erişime açıldı. Ancak sonuç beklenen çok uzağında.

Mass Effect: Andromeda devasa diyebileceğimiz bir reklam kampanyası ile çıkış yapacağı nihai tarihe gümbür gümbür yaklaşırken, oyuncu ortamlarının da aynı büyüklükte bir hezeyan dalgasına kapılmasına sebep oldu. İlk on saatini oynayabileceğiniz erken erişim ile EA Access kütüphanesine eklenen oyunun grafikleri ve tuhaf animasyonları görenleri resmen şoke etti.

mass effect downgrademass effect downgrade2

Gücünü çoktan kanıtlamış olan FrostBite 3 motorunu kullanan oyunun animasyonları, yüz ve mimik görselleri, aksiyon sahneleri hiç ama hiç fragmanlardakine benzemiyor. Oyuncuları şoke eden kısım sadece bu da değil, benzerliğin haricinde pek çok gülünç animasyon grafiği de oyunda bulunuyor.

Botoks tedavisinden yeni gelmişçesine mimiksiz karakterler ve hayli farklı renk yelpazesinin üstüne bir de tuhaf animasyonlar eklenince Mass Effect: Andromeda hayal kırıklığı ile özdeşleşiverdi. Gerçi henüz kesin bir karara varmak için erken ancak geliştiricilerden gelen habere göre, şikayette bulunulan konulara dair bir güncelleme gelmesi yakın zamanda mümkün görünmüyor.

Bahsettiğimiz anismasyonları ve renk farklılıklarını içeren videolar tabi ki internet ortamını doldurmuş durumda. Aşağıda bunlardan iki tanesine erişebilir ve karşılaştırmalı görüntülerde farkları inceleyebilirsiniz.

Mass Effect Andromeda Trailer vs Retail PS4 Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=XA07hLF-3tE

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.