Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect: Andromeda Ekibi Hikaye DLC’si Konusunda Bir Şeyler Saklıyor

Mass Effect: Andromeda'nın hikaye DLC'sinin iptal eidldiğine dair söylentiler geçtiğimiz hafta yayılmaya başladı. Konuyu inkar eden BioWare'in neyi gizlemek istediği merak ediliyor.

BioWare ekibi tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Mass Effect: Andromeda, oyun dünyasında hayal kırıklığı yaratan sansasyonel çıkışının yaralarını sarmaya çalışıyor. Gelecek günelrde yayınlanması beklenen güncellemeler ve genişleme paketleri ile kendini toparlayacağını düşündüğümüz oyunun senaryo tabanlı hikaye DLC’lerinin iptal edildiğine dair söylentiler geçtiğimiz hafta yayılmaya başlamıştı. Konu hakkında konuşan BioWare’in önemli isimleri, oyun dünyasından bir şey saklıyormuş hissi uyandırdı.

mass effect andromeda dlc

Sinclair Networks isimli Avusturya merkezli bir şirket, hikaye DLC’leri için BioWare ile ortaklaşa çalıştıklarını ancak bu DLC’lerin iptal edildiğini geçtiğimiz hafta Facebook hesapları üzerinden paylaşmış ve gönderiyi de kısa süre içinde silmişti. Bu konu hakkında konuşma ihtiyacı duyan BioWare cephesinden yapımcı Mike Gamble, Sinclair Networks ismini daha önce hiç duymadığını dile getirdi.

Ancak Kotaku ve oyun basınındaki farklı kaynaklara bakılırsa, kariyerlerini tehlikeye atmak istemedikleri için isimlerini açıklamayan üç farklı çalışan Sinclair Networks ve BioWare ilişkisini doğrulamaya çalışıyor.

Bir yandan da Gamble’ın tamamen yalan söylemediği anlaşılıyor. DLC geliştirme işleri için kendilerinin yeterli olduğunu ancak oyunun geleceği hakkında kesin kararlarını vermemiş olduklarını ifade eden yapımcı Fernando Melo, Sinclair meselesine bir parça da olsa açıklık getiriyor. ”Sahte şirketlere ihtiyaç duymuyoruz.” ifadesini kullanan yapımcı, BioWare’in konu hakkında neden suskun kalmayı seçtiğini merak etmemize engel olamıyor.

Mass Effect: Andromeda’nın arkasındaki isimler oyunun geleceği hakkında kesin konuşmaktan kaçınıyor. Ortalamanın altında bir çıkış yapan Andromeda için beklentileri yükseltmek istemiyor olabilirler. Önümüzdeki yıllarda Andromeda evreninin nasıl genişleyeceğini ise zaman gösterecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.