Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Avengers’ın Büyük Bir İlk Gün Yaması Olacak

Crystal Dynamics, Marvel's Avengers için bir ilk gün yamasının yayınlanacağını duyurdu. Oyunu fiziksel olarak satın alan oyuncular bu güncellemeyi indirmeden oyunu oynayamayacaklar.

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz aylarda duyurulan Marvel’s Avengers için yeni bir duyuru yayınlandı. Crystal dynamics tarafından yapılan duyuruda oyunun lansman gününde yüksek boyutlu bir ilk gün yaması olacak. Bu yamanın boyutu ise 18GB olarak açıklandı ve birçok düzeltmenin yanı sıra 15 farklı dil desteği içeriyor.

Marvels Avengersin Buyuk Bir Ilk Gun Yamasi Olacak

Oyunun geliştiricisi Crystal Dynamics, oyunun fiziksel sürümünü satın alan oyuncuların oyunu oynayabilmek için 18GB’lık bir ilk gün yaması indireceğini belirtti. Ancak oyunu dijital olarak satın alan oyuncular bu yayınlanacak olan güncellemeyi oyunu indirme sırasında otomatik olarak indirecek. Oyunu fiziksel olarak satın alacak oyuncuların bu ilk gün yamasını indirmediği takdirde oyunu oynayamayacağını bilmesi gerekiyor.

Crystal Dynamics, bazı büyük güncellemelerin ve iyileştirmelerin oyunun son sürümüne giremediğini ancak bunların yamaya dahil edileceğini söylüyor. İlk gün yaması ayrıca oyunun diyaloğu için 15 farklı dilde yerelleştirme dosyaları içeriyor.

Marvel’s Avengers, 4 Eylül 2020’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için resmi olarak piyasaya çıkıyorOyunun Deluxe sürümlerinin ön siparişini verenler, üç günlük erken erişim hakkına sahip olucaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.