Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Avengers Steam’de Ön Siparişlere Açıldı

Marvel's Avengers'ın Steam fiyatı cepleri yakıyor.

2020’nin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan ve 4 Eylül’de piyasaya sürülecek olan Marvel’s Avengers tüm oyun dünyası tarafından merakla beklenmeye devam ederken oyun Steam üzerinde ön siparişlere açıldı.

Marvels Avengers Steam’de Ön Siparişlere Açıldı 2

PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia ve PC platformlarına geleceği bilinen Marvel’s Avengers, Marvel çizgi roman mitolojisinden esinlenilerek geliştirilmeye devam edilirken oyun Steam üzerinde de göründü. Crystal Dynamics, Eidos-Montréal ve Nixxes işbirliği ile geliştirilen oyun ünlü yayıncı Square Enix tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformunda lansmana çıkacakmış. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı oynanış modlarını karşımıza çıkaracak olan oyun iki farklı sürüme sahip olacakmış.

Oyunun Steam sayfasında yer alan bilgilere göre yapım Standart ve Deluxe sürüm olarak ön siparişlere açılmış. Oyunun Standart sürümü 289.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olurken, Deluxe sürümü ise 388.00 TL olarak ön siparişlerde yer alıyor. Sürümler arasında oyunculara bazı özel içerikler de sunulacak.

2020 yılı için duyurulan oyunların büyük bir kısmı cepleri yakarken Marvel’s Avengers’da bundan nasibini alanlar arasında yer alıyor.

Unutmadan belirtelim. Oyunun Deluxe sürümünü satın alan oyuncular oyuna 5 gün önceden erişebilecekler.

Marvel's Avengers | Pre-order Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.