Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Avengers PS5 Sürümü 18 Mart’ta Yayınlanacak

Japonya merkezli video oyun geliştiricisi Square Enix, Marvel's Avengers'ın PlayStation 5 ve Xbox Series X | S konsolları için 18 Mart 2021 tarihinde yayınlanacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yılın nisan ayında piyasaya çıkan Marvel’s Avengers, yeni nesil konsollar için optimize edilen versiyonu ile 18 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak. Oyunun PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan oyuncular, herhangi bir ek ücret ödemeden Marvel’s Avengers PS5 sürümü deneyimleyebilecekler. Ayrıca ilerlemelerini sürdürmek için kaydettikleri oyunlarını da aktarabilecekler.

Marvel's Avengers PS5 sürümü

Clint Barton, Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect‘in bir parçası olarak benzersiz yeteneklerini oyunun kadrosuna getirecek ve tüm platformlarda temel oyunun sahiplerine ücretsiz olarak katılacak.

Marvel’s Avengers PS5 Sürümü, Maestro’yu Oyuna Getiriyor

Yeni oynanabilir Süper Kahramana ve oyunun devam eden Avengers Initiative hikayesindeki yeni bölüme ek olarak, oyunda Maestro adında süper güçlü yeni bir kötümüz daha olacak.

Alternatif bir gelecekten gelen Hulk‘un bir versiyonu olarak tasvir edilen Maestro, Bruce Banner’ın zekasına ve Hulk’un daha kötü niyetli kişilik özelliklerine sahip.

Marvel's Avengers PS5 sürümü hulk

Maestro büyük ölçüde Hulk ile aynı güçlerde, ancak Dünya’sını yok eden nükleer savaşların bir sonucu olarak emdiği radyasyon nedeniyle çok daha tehlikeli. Ek olarak, astral formları görme ve onlarla etkileşim kurma yeteneği gibi belirli zihinsel güçleri de var.

Yazar Peter David ve sanatçı George Pérez tarafından yaratılan karakter, ilk olarak 1992’de yayınlanan The Incredible Hulk: Future Imperfect # 1’de ortaya çıkmıştı. Daha önce pek çok video oyununda görünen Maestro, bu kez de Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect oyununda karşımıza çıkacak.

Square Enix’in geçen yılın kasım ayında açıkladığı finansal raporlara göre Marvel’s Avengers, yaklaşık 70 milyon dolarlık zarar etti. Söz konusu tarih itibarıyla geliştirme maliyetlerini karşılamayan oyun, 190 milyon dolarlık bir bütçe ile hayata geçirilmişti.

Marvel's Avengers WAR TABLE Deep Dive - Hawkeye

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.