Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Studios, Fantastik Dörtlü İçin Senarist Arayışına Başladı

Marvel Studios, yönetmenliğini Jon Watts’ın üstlendiği yeni Fantastic Four filmi için senarist arayışına başladı.

Yaklaşık iki sene önce 21st Century Fox’un eğlence alanındaki varlıklarını 71,3 milyar dolar karşılığında satın alan Disney, Fantastik Dörtlü ve X-Men karakterlerini ait oldukları yere, yani Marvel Studios’a geri getirmişti.

Bu yıl içinde vizyona sokacağı filmlerle Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) dördüncü aşamasını başlatmayı planlayan stüdyo, bir yandan da X-Men ve Fantastik Dörtlü karakterlerinin MCU ile nasıl ilişki kurabileceği üzerine kafa yoruyor.

fantastik dörtlü marvel

Büyük ihtimalle Marvel Studios çatısı altında geliştirilen ilk X-Men filmi Deadpool 3 olacak. Onun hemen ardından ise Fantastik Dörtlü’yü görmeyi umuyoruz.

Kevin Feige tarafından 2020’nin sonlarına doğru yapılan açıklamada, filmin geliştirilme sürecine devam edildiği belirtilmişti.

Spider-Man: Homecoming üçlemesinin arkasındaki yönetmen Jon Watts‘ın yönetmenliğini üstlendiği Fantastik Dörtlü; Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm ve Ben Grimm gibi karakterlerin MCU’ya adım atmasını sağlayacak.

fantastik dörtlü marvel evreni

ScreenRant’ın haberine göre Marvel Studios, merakla beklenen film için senarist arayışına başladı. Görüşmeler yeni başladığı için henüz anlaşılan bir yazar yok, ancak Watts da senaryo ekibinde yer alacak kişilerden biri olabilir.

Yazar ama süreci muhtelemen birkaç ay daha devam edecektir. Marvel Studios, 6 aylık bir sürecin ardından başrolünde Mahershala Ali‘yi izleyeceğimiz Blade filminin senaryosu için Stacy Osei-Kuffour ile anlaşmıştı.

Fantastik Dörtlü’nün ne zaman vizyona gireceği belli olmamakla birlikte, bazı kaynaklar 2023 yılını işaret ediyor. Geçtiğimiz günlerde, filmde Sue Storm karakterini Jennifer Lawrence‘ın canlandıracağı iddia edilmişti. Başarılı aktris daha önce X-Men filmlerinde Mystique (Raven Darkhölme) olarak karşımıza çıkmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.