Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Heroes Omega Konsollara Ücretsiz Geldi!

Marvel evreninin en sevilen kahramanlarını bir araya getirecek olan Marvel Heroes Omega konsol çıkışını gerçekleştirdi. Oyun, Xbox One'a da ücretsiz geldi.

Gazillion ekibi tarafından geliştirilen ve yayınlanan Marvel Heroes Omega, Marvel evreninde geçecek olan en kalabalık oyun olacak. Aklınıza gelebilecek bütün Marvel kahramanlarını barındıracak olan oyun konsol çıkışını Xbox One ile tamamladı. Şu an hem Playstation 4 hem de Xbox One üzerinden tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. MMORPG tarzı bir çevrimiçi sisteme sahip olan oyunda, dilediğiniz kahramanı canlandırmanız mümkün.

marvel heroes omega

Aksiyon temalı rol yapma oyunlarının ve MMO’ların temel elementleri üzerine kurulacak olan Marvel Heroes Omega’da adeta sonu gelmez bir kahraman kalabalığına şahit olacağız. Doctor Doom’a karşı dünyayı savunmak için bir araya gelecek olan kahramanları yönetecek oyuncular, insanlığın geleceğini de belirleyecek.

Spider-Man, Iron Man, the Avengers, the Defenders, the X-Men, the Guardians of the Galaxy kahramanları ve çok daha fazlası oynanabilir olacak. Kısacası en sevdiğiniz Marvel karakterleri ile RPG keyfi yaşamanız mümkün.

Oyunun gelecek günlerde PC versiyonu da çıkacak. Şu an halihazırda hem Windows PC hem de MacOS PC için Marvel Heroes oynanabilir durumda.

Buraya tıklayarak oyunun resmi internet sitesine gidebilirsiniz. Aşağıda yer alan ekrandan çıkış fragmanını izleyebilirsiniz.

Marvel Heroes Omega Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.