Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Future Fight’a Örümcek Adam’ın Eski Düşmanları Geliyor

Netmarble'ın sevilen mobil oyunu MARVEL Future Fight'a yeni görevler ve Örümcek Adam'ın düşmanlarından oluşan 6 yeni kahraman ekleniyor.

Netmarble tarafından yayınlanan ve çok sayıda oyuncu tarafından mobil platformlarda severek oynanan aksiyon temalı rol yapma oyunu MARVEL Future Fight’a yepyeni altı adet Süper Kötü kahraman katılacak. Kertenkele, Kum Adam, Avcu Kraven, Gergedan, Akbaba ve Mysterio oyuna ekleniyor. Yeni kahramanların ortak özelliği ise Örümcek Adam’ın en eski düşmanları olmaları. Oyuna eklenecek yeni görev paketi sayesinde, oyuncuların çıkacağı görevlerde yeni kötü kahramanlarla buluşma ihtimalleri bulunuyor.

marvel future fight spider man

Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin vizyona girmesine çok az bir zaman kala, kahramanın ezeli düşmanlarını oyuna eklemenin iyi bir fikir olduğunu düşündüklerini belirten Global Netmarble Yöneticisi Seungwon Lee, oyuncuların hem Örümcek Adam olarak hem de ona karşı oynayabileceklerini söyledi. Oyuna yeni bir görev paketinin de ekleneceğini hatırlattı, ”Bu görevde Örümcek Adam’ın düşmanları ile yüz yüze geleceksiniz.”

 

Ayrıca oyuna yepyeni 3 adet kostüm ekleniyor. Her ikisi de kısa süre içinde çıkacak olan Örümcek Adam filminden esinlenilerek tasarlanmış olacak. Bunlardan biri Akbaba kostümü, öteki ise Anti-Venom kostümü.

 

İttifak Fethi, güncellemede değişikliğe tabi tutulacak. Müttefiklerin tamamı fethe katılma şansına erişecek, fetih sadece İttifak Lideri karar verirse iptal edilecek. Destek yeteneklerini kullanan oyuncuların bildirimleri bütün müttefiklere iletilecek. Oyuncular, çevrimiçi olan müttefikleri görebilecek. Kahramanları seviye, mevcut durum ve türlerine göre sıralama imkanı olacak. Büyüme için ISO-8 toplanması özelliği gelecek. Öğretici için iyileştirmeler ve büyüme puanları için tasarlanmış yeni puan sistemi de güncelleme ile eklenecek. Güncelleme için yayınlanan fragmanı en alttaki ekrandan izleyebilirsiniz.

 

Güncelleme ile MARVEL Future Fight‘a katılan karakterler hakkındaki kısa bilgilere aşağıda göz atabilirsiniz.

  • Kum Adam – Örümcek Adam’ın en eski düşmanlarından. Kendisini dilediği gibi şekillendirebileceği kum biçimine dönüştürme özelliği bulunuyor.
  • Kertenkele – Dr. Curt Connors sağ kolunu bir kazada kaybetti. Kertenkelelerin kaybettikleri uzuvlarını geri kazanmalarından esinlenerek yaptığı deneylerin ters gitmesi sonucunda, kertenkele benzeri bir yaratığa dönüştü.
  • Avcı Kraven – Dünyadaki avcılar arasında en iyilerden biri. Yeteneğinin tek hedefi ise, Örümce Adam.
  • Gergedan – Zarar vermenin neredeyse imkansız olduğu, vücudu ile bütünleşik bir gergedan zırhına sahip. Gücünü en çok Örümcek Adam’a karşı kullanıyor.
  • Mysterio – Bir Hollywood dublörü olan Mysterio, özel efektler konusunda uzman. Hologram ve illüzyon yetenekleri ile düşmanını yanıltmayı başarıyor.
  • Akbaba – Kanatları sayesinde müthiş şekilde hızlı uçarak düşmanına saldırabiliyor.

[MARVEL Future Fight] Check Out Spider-Man’s New Look!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.