Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MARVEL Future Fight Son Güncellemesi İle Fantastik Dörtlü’ye Kavuştu!

Gelen güncelleme ile oyuna Fantastik Dörtlü dahil oldu.

Destansı bir mobil süper kahraman oyunu olarak peşinden yüz binlerce oyuncuyu sürükleyen MARVEL Future Fight yeni güncellemesini oyunculara sundu.

MARVEL Future Fight Son Güncellemesi İle Fantastik Dörtlü’ye Kavuştu 2

Mobil platformda aksiyon-RPG oyunu olarak adından söz ettiren MARVEL Future Fight yeni bir güncelleme aldı. Netmarble Corp geçtiğimiz haftalarda MARVEL Future Fight’a Fantastik Dörtlü’nün geleceğini duyurmuştu. Ünlü firma sözünü tuttu ve oyunun son güncellemesi ile Fantastik Dörtlü’yü oyunculara sundu. Fantastik Dörtlü’nün yanı sıra oyuna bazı düşman modelleri de eklendi. Ezeli baş düşman Doktor Doom ve Latveria Şampiyonu Victorus’da oyuna eklendi.

Bunlara ek olarak Kristal ve She-Hulk oyunda zaten bulunan ve Fantastik Dörtlü’nün hem dostları hem de eski takım arkadaşları olan karakterler yeni Fantastik Dörtlü kostümleri alacaklar. Güncelleme ile ayrıca Ay Kız için özel olarak tasarlanan yeni bir kostüm oyuna eklendi. Bu kostüm Marvel Games ve Netmarble işbirliği ile tasarlanırken kostümün adı ‘Canavarlar Serbest’ olarak duyuruldu.

Bay Fantastik’i ön palana çıkaran bir Epik Görev’de oyunculara sunulacak. Oyuncular bu göreve başladıkları anda Bay Fantastik’e  sahip olacaklar. Bu karakter Epig Görevi her tamamladığımızda daha güçlü bir yapıya kavuşacak. Bay Fantastik Kategori 3’e kadar geliştirilebilecek. Ayırca ‘Potansiyel Serbest Bırakma’ özelliği Bay Fantastik, Görünmez Kadın, Human Torch, Thing, Doktor Doom, Victorus, Kristal, She-Hulk ve Ay Kız için erişime açılacak.

Güncelleme ile oyuna ‘Karakter Sıralama Panosu’ eklendi. Bu pano ile oyuncular en popüler karakterleri görebilecekler.

Marvel Games’in Baş Yaratıcı Direktörü Bill Rosemann, “Marvel’deki herkes, çıkışları ile ‘Çizgi Romanda Marvel Devrini’ başlattıklarını düşündükleri Fantastik Dörtlü’nün Future Fight’a gelmesi dolayısıyla heyecanlı,” dedi. “Muhteşem güçlerine ve bilinmeze yaptıkları inanılmaz yolculuklarına rağmen Fantastik Dörtlü, zaman zaman kendi aralarında tartışan ve dalaşan bir ailedir ve eninde sonunda evrenin en büyük bilim kurguvari tehditlerinden Dünya’yı korumak için bir araya gelirler.”

[MARVEL Future Fight] Fantastic Four Update!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.